10-06-2026, 20:20:51

Autor Tema: Zadarska 159Ti  (Posjeta: 98633 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Roko

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 159 Ti
    • Zadar
Odg: Zadarska 159Ti
« Odgovori #180 u: 05-12-2010, 23:47:27 »
Da se pofalim malo .  Predano 500e kapare za Capri-a ovaj vikend :hello:  . Sad sljedi ljuta stednja do 5-6mj , di bi prema mojin proracunima treba imat potrebne novce za njega  :clap: . Znan da ce me caca poslat u PM i da cu se posvadat s njime oko njega kad ga vidi ali i to je cjena koju treban platit  :rolll:. Sad se jos potrudit dati sve ispite do 6mj , pa da san slobodan ovo lito  :hello:.   Daje mi jos 2x 2.3 v6 motora uz njega , nesto limarije i dosta djelova .. Covik od kojeg kupujen je ima 5-6 capria ali onda je doslo prvo dite, pa drugo i sad ce trece  :funny: , i nema covik vrimena za sredit ga ,tako da ja preuziman tu palicu  :hehe: . 
« Zadnja izmjena: 05-12-2010, 23:50:02 od MafiaMan »
Stirling Moss: "Quite frankly, Kimi Raikkonen is the fastest driver in the world"
Ron Dennis: "Kimi is so incredibly cool that I think that aspect of his personality surpasses even Mika.
Fernando Alonso: "Spa only earns the best"

Online Alfista145

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS 2001 - Volvo V60 RD4 2018
    • Istra
« Odgovori #181 u: 05-12-2010, 23:51:27 »
Da se pofalim malo .  Predano 500e kapare za Capri-a ovaj vikend :hello:  . Sad sljedi ljuta stednja do 5-6mj , di bi prema mojin proracunima treba imat potrebne novce za njega  :clap: . Znan da ce me caca poslat u PM i da cu se posvadat s njime oko njega kad ga vidi ali i to je cjena koju treban platit  :rolll:. Sad se jos potrudit dati sve ispite do 6mj , pa da san slobodan ovo lito  :hello:.   Daje mi jos 2x 2.3 v6 motora uz njega , nesto limarije i dosta djelova .. Covik od kojeg kupujen je ima 5-6 capria ali onda je doslo prvo dite, pa drugo i sad ce trece  :funny: , i nema covik vrimena za sredit ga ,tako da ja preuziman tu palicu  :hehe: .
Sretno!  :clap2:  :ok:
Alfa u srcu, Volvo u garazi.

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #182 u: 06-12-2010, 07:15:24 »
Eee da sam bar snimija moju ženu kad je stigla giulia u dvor , e to si triba čut  :funny: :funny: :funny:

E sritno s restauracijom  :craz :) :) ... mogli bi to i pogledat kad budeš u zadru  :mahm
.... sempre gilles ....

Offline Tomislav 1

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147jtdm
    • Zadar
« Odgovori #183 u: 06-12-2010, 09:38:54 »
Sritno sa uređenjem, i meni u zadnje vrime padaju lude ideje na pamet... :hap:
E!

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #184 u: 06-12-2010, 12:23:13 »
:hehe: :hehe: :hehe:... :ok:
.... sempre gilles ....

Offline Tomislav 1

• Ovisnik o alfistima
  • 147jtdm
    • Zadar
« Odgovori #185 u: 06-12-2010, 12:31:33 »
:hehe: :hehe: :hehe:... :ok:
Ti manje na internet, u garažu ajde raditi nešto! :hehe: :ok:
E!

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #186 u: 06-12-2010, 12:40:35 »
Evo da se rišin električarskih, zidarskih i stolarskih radova do nove god...i onda povratak u garažu  :happ: :happ: :happ:
.... sempre gilles ....

Offline Tomislav 1

• Ovisnik o alfistima
  • 147jtdm
    • Zadar
« Odgovori #187 u: 06-12-2010, 12:44:20 »
02.01.2011. god u 08:00 sati se vidimo kod tebe da vidim kako će taj početak izgeldati! :)
E!

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #188 u: 06-12-2010, 12:49:25 »
02.01.2011. god u 08:00 sati se vidimo kod tebe da vidim kako će taj početak izgeldati! :)
:smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh

Ovako  :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal:  :funny: :funny: :funny:
.... sempre gilles ....

Offline Tomislav 1

• Ovisnik o alfistima
  • 147jtdm
    • Zadar
« Odgovori #189 u: 06-12-2010, 12:56:07 »
 :hehe: :hehe: Samo hrabro naprid! Nećemo više off topičariti čoviku u temi! :mahm
E!

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #190 u: 06-12-2010, 15:08:44 »
Eee da sam bar snimija moju ženu kad je stigla giulia u dvor , e to si triba čut  :funny: :funny: :funny:

E sritno s restauracijom  :craz :) :) ... mogli bi to i pogledat kad budeš u zadru  :mahm
:hehe: :hehe:  . Iiiii na koji nacin si "potkupia"  njeno odobravanje Giulie  :hap:  :?:

hehe , samo da ne bude vecih problema i rupa  ispod karoserije i ja cu biti zadovoljan . Za ostalo cemo lako  :) . A mogli bi e  :hap:   , ali onda ja moran giuliu vidit : )

:hehe: :hehe: . Nadan se da ce se koja i ostvarit ;)

:funny:  Dobro ti je i reka   :hehe:

Evo i jedna slika unutrasnjosti . Ona ce dosta olaksati posal posto je u jako dobron stanju

« Zadnja izmjena: 06-12-2010, 15:14:15 od MafiaMan »
Stirling Moss: "Quite frankly, Kimi Raikkonen is the fastest driver in the world"
Ron Dennis: "Kimi is so incredibly cool that I think that aspect of his personality surpasses even Mika.

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #191 u: 06-12-2010, 15:20:05 »
Da se vratin na turismo internazionale malo .

Sad se mislin i nemogu se uopce sitit koliko godina garancije ona ima,2,3,4g  ? Volia bi da rise par mojih "musica" dok je jos pod garancijon.....

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #192 u: 07-12-2010, 07:36:44 »
Uuu pa capri je ko nov  :craz
Ovo se zove unutašnjost  :) :) :)

Potkupljivanje traje i traje i traje  :volim  :000: :rol:  :song: ....  :craz :hehe: :hehe: :hehe:
Kad uvatiš vrimena idemo u obilazak oldtimera  :ok: taman san očistija garažu, i  otkopa alfu, tako da više ne služi ka ormar/polica nego je skoro spremna za nastavak radova  :ling: :happ: :happ: :hello: :hello:
.... sempre gilles ....

Offline Tomislav 1

• Ovisnik o alfistima
  • 147jtdm
    • Zadar
« Odgovori #193 u: 07-12-2010, 08:24:52 »

Evo i jedna slika unutrasnjosti . Ona ce dosta olaksati posal posto je u jako dobron stanju

Ova unutrašnjost je ka nova, prominit volan i  :drive:  :hap:
E!

Offline Tomislav 1

• Ovisnik o alfistima
  • 147jtdm
    • Zadar
« Odgovori #194 u: 07-12-2010, 08:27:40 »

(Image removed from quote.)

Potkupljivanje traje i traje i traje  :volim  :000: :rol:  :song: ....  :craz :hehe: :hehe: :hehe:
Kad uvatiš vrimena idemo u obilazak oldtimera  :ok: taman san očistija garažu, i  otkopa alfu, tako da više ne služi ka ormar/polica nego je skoro spremna za nastavak radova  :ling: :happ: :happ: :hello: :hello:
Kad vidim ovu sliku padne mi na pamet jedna pisma: Ja pijem da zaboravim, ja nesmin trizan tu da boravim! :) :hehe:
E!

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #195 u: 07-12-2010, 08:33:00 »
Kad vidim ovu sliku padne mi na pamet jedna pisma: Ja pijem da zaboravim, ja nesmin trizan tu da boravim! :) :hehe:
:da: :da: :da: :da:
To ti ispada slično ko ronjenje..uvatiš zraka (pivce za živce)  i upadneš u garažu pa koliko izdržiš (kad više nema pivica onda izađeš malo vanka do dućana) :hehe: :hehe: :hehe:
.... sempre gilles ....

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #196 u: 07-12-2010, 17:32:06 »
Uuu pa capri je ko nov  :craz

Auff. Nije ti lako  :hap: . Nema teorije da bi se ja upustia u takvo sto sa trenutnim godinama  :)
 :hehe:,  moze,moze . Tamo iza nove godine jer necu sad do praznika dolazit doma  :rolll:

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #197 u: 07-12-2010, 22:03:24 »
Auff. Nije ti lako  :hap: . Nema teorije da bi se ja upustia u takvo sto sa trenutnim godinama  :)
 :hehe:,  moze,moze . Tamo iza nove godine jer necu sad do praznika dolazit doma  :rolll:
Dogovoreno  :ok:
Ako se nejavim odma na mob, znači da brusilica ponovo radi  :craz :hehe: :hehe: :hehe:
.... sempre gilles ....

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #198 u: 07-12-2010, 22:59:31 »
Dogovoreno  :ok:
Ako se nejavim odma na mob, znači da brusilica ponovo radi  :craz :hehe: :hehe: :hehe:

:hehe: , samo nemoj da ona misteriozno krepa kad bude trebalo pocet radit  :hap: :mah:

Offline AlfaZD

• Član Alfa Kluba 10
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfe, starije od 1990
    • Zadar
« Odgovori #199 u: 07-12-2010, 23:29:50 »
Auff. Nije ti lako  :hap: . Nema teorije da bi se ja upustia u takvo sto sa trenutnim godinama :)

to ćeš znati tek kad skineš tapete iz Caprija  :smijeh

a di ti je mačak, vrhunski je, daj još koju sliku, a moga bi ga i uživo viditi kad budeš doma
« Zadnja izmjena: 07-12-2010, 23:33:44 od AlfaZD »
Alfe u srcu, Alfe u garaži, u Alfi na cesti

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #200 u: 07-12-2010, 23:54:02 »

to ćeš znati tek kad skineš tapete iz Caprija  :smijeh

a di ti je mačak, vrhunski je, daj još koju sliku, a moga bi ga i uživo viditi kad budeš doma

:rolll: , a zadnji tapati su skinuti i tu nema ruzine , naprid neznan :) . Ostaje mi nadat se najboljen , sto cu  :)

A macak  :hehe:, uvik prvo pitan za njega kad doden doma  :funny: . U cudoviste se pretvoria . Ima ja mislin zaliha u sebi da misec dana zivi i nista ne jede  :hehe: . Stoji doma cili dan,  izade oko 4-5 van i dode doma u 7 ujutro. I tako svaki dan.
Ja cu biti doma , pitanje je oce macak. To se trebas s njin dogovorit  :hap:
Evo slika sadasnjeg stanja ...

« Zadnja izmjena: 07-12-2010, 23:55:22 od MafiaMan »

Offline AlfaZD

• Član Alfa Kluba 10
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfe, starije od 1990
    • Zadar
« Odgovori #201 u: 08-12-2010, 00:20:14 »
odma sam skinija slike  :love3:  javi se obavezno kad budeš u ZD..... jebeš auta, oću uživo viditi mačka,  imao sam vrlo sličnog sivog mačka.. davnije....... a sad imamo ovu, gazdaricu kuće

Alfe u srcu, Alfe u garaži, u Alfi na cesti

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #202 u: 08-12-2010, 00:35:06 »
odma sam skinija slike  :love3:  javi se obavezno kad budeš u ZD..... jebeš auta, oću uživo viditi mačka,  imao sam vrlo sličnog sivog mačka.. davnije....... a sad imamo ovu, gazdaricu kuće

:hehe: , nema problema . Vidin da i tvoja prima kraljevski tretman  :) ,lipo,lipo . Ima je bome za vidit  :hehe:
« Zadnja izmjena: 08-12-2010, 00:42:17 od MafiaMan »

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #203 u: 08-12-2010, 07:14:42 »

:rolll: , a zadnji tapati su skinuti i tu nema ruzine , naprid neznan :) . Ostaje mi nadat se najboljen , sto cu  :)

A macak  :hehe:, uvik prvo pitan za njega kad doden doma  :funny: . U cudoviste se pretvoria . Ima ja mislin zaliha u sebi da misec dana zivi i nista ne jede  :hehe: . Stoji doma cili dan,  izade oko 4-5 van i dode doma u 7 ujutro. I tako svaki dan.
Ja cu biti doma , pitanje je oce macak. To se trebas s njin dogovorit  :hap:
Evo slika sadasnjeg stanja ...

Mene moj mačak budi svako jutro u 6:00, i super nemoraš se mislit da ćeš zakasnit na posa...međutim, idiot ne kuži da postoje i subota i nedilja kad netriba ić na posa  :mad: :mad: :mad: :mad: ...već godinu dana nisan spava dulje od 6:00 AM  :) :) :)
.... sempre gilles ....

Offline SALE-82

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
    • Mainz (DE)
« Odgovori #204 u: 08-12-2010, 08:47:30 »
auto je savršen i super izgleda  :love3:  :love:
vi spameri sa kućnim ljubimcima imate odgovarajuću temu za to pa tamo se natežite sa mačkicama  :bic:  :sado:  :craz
Meni kad krene u životu, toliko se zalaufa, da krene bez mene.

Offline Tomislav 1

• Ovisnik o alfistima
  • 147jtdm
    • Zadar
« Odgovori #205 u: 08-12-2010, 12:32:04 »
:hehe: :hehe:  .

Folije na staklima su bar jedno desetak godina stare sudeći po boji :hehe:. Kakav je izvanka, koji je model?
E!

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #206 u: 08-12-2010, 14:34:19 »
Mene moj mačak budi svako jutro u 6:00, i super nemoraš se mislit da ćeš zakasnit na posa...međutim, idiot ne kuži da postoje i subota i nedilja kad netriba ić na posa  :mad: :mad: :mad: :mad: ...već godinu dana nisan spava dulje od 6:00 AM  :) :) :)
:funny: :funny:

auto je savršen i super izgleda  :love3:  :love:
vi spameri sa kućnim ljubimcima imate odgovarajuću temu za to pa tamo se natežite sa mačkicama  :bic:  :sado:  :craz
hehe, hvala  :redf:
bas necemo  :bic: :hap:

Folije na staklima su bar jedno desetak godina stare sudeći po boji :hehe:. Kakav je izvanka, koji je model?
:hehe: , a bice .Neznan ni ja koliko auto tamo tocno stoji :). Kad vidin prometnu cu znati  :).
Hauba je najvise naceta , onaj komad izmedu sajbe i haube je isto potrulia malo kao i zadnji blatobrani . Uzet cu digitalac jedan dan pa poslikat malo vise te detalje

« Zadnja izmjena: 12-12-2010, 21:52:43 od MafiaMan »

Offline Tomislav 1

• Ovisnik o alfistima
  • 147jtdm
    • Zadar
« Odgovori #207 u: 08-12-2010, 14:44:54 »
Dobro izgleda, tribat će ulaganja ali bit će on super. I da, ta 2.3 mašina za svojih 110-115 ks je dosta živa.
Ovi auspusi sa svake strane po jedan su mi zakon!
E!

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #208 u: 08-12-2010, 14:59:56 »
Dobro izgleda, tribat će ulaganja ali bit će on super. I da, ta 2.3 mašina za svojih 110-115 ks je dosta živa.
Ovi auspusi sa svake strane po jedan su mi zakon!
  :) . Nije mi namjera neko jurcanje sa njime ,ali drago mi je to cuti :)
Da i meni  :hap:. Ostavit cu ih siguro na autu ,samo treba srediti dio od grane do zadnjih lonaca, jer dim izlazi na samo jednog  :funny: .

« Zadnja izmjena: 08-12-2010, 15:01:12 od MafiaMan »

Offline Tomislav 1

• Ovisnik o alfistima
  • 147jtdm
    • Zadar
« Odgovori #209 u: 08-12-2010, 15:02:06 »
Polako, sve u svoje vrime, ovakvi auti se rade godinama da bi bili savršeni!
E!