10-06-2026, 20:19:57

Autor Tema: Zadarska 159Ti  (Posjeta: 98632 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline matayaARfan

• Trade Count: (+1)
  • Starosjedioc
  • Spol: Muški
    • Zagreb
Odg: Zadarska 159Ti
« Odgovori #150 u: 07-09-2010, 11:01:19 »
Ma znan da se na alfin 3.2 ugradiva ali za ovaj holdenov nisan jos cua . Izgleda da totalno drugi profil ljudi vozi 159ke 3.2 :)

Ako si se vozia po gradu s njom onda je normalno da nisi izasa odmoran . Sve je stvar kako namistis sebe i sjedalo za voznju i koliko su ti vec naceta leda . Po otvorenoj cesti i AC bi se moga voziti dok ne zaspen :)
po auto cesti definitivno, ali po AC je druga prića, cesta nema rupa, neravnina.
Ne bi htio ulaziti u rasprave, ali samo da reagiram na tvrdnje da je ovjes i kočnice na 159 TI nešto super. Imao sam 156GTA i dosta vozio 159 TI 2.4JTD i prije svega ta dva auta su prilično različiti. 159TI je GT auto sa ipak ne tako savršenim ovjesom pri forsiranoj vožnji  jer ima problema sa zadnjim krajem koji se na kočenju previše odiže i voli postati nemiran. Naravno da taj auto nije predviđen za takvo divljanje, ali nije savršen. Kočnice su OK, ali opet ne bih rekao savršene za auto od kojih 1700kg. One prekrasne felge su jako teške i auto bi se sa broj manjima sigurno bolje ponašao itd...
159TI je skup kompromisa, ali ima malo auta koji su serijski toliko zadovoljavajuće napravljeni da još uvijek čeznem za jednom doma u garaži  :ok:

ajde drago mi je da je netko sa iskustvo u GTA nekaj napisao.

XariX

• Gost
  • Trade Count: (0)
« Odgovori #151 u: 07-09-2010, 11:02:44 »
Ma znan da se na alfin 3.2 ugradiva ali za ovaj holdenov nisan jos cua . Izgleda da totalno drugi profil ljudi vozi 159ke 3.2 :)

Ako si se vozia po gradu s njom onda je normalno da nisi izasa odmoran . Sve je stvar kako namistis sebe i sjedalo za voznju i koliko su ti vec naceta leda . Po otvorenoj cesti i AC bi se moga voziti dok ne zaspen :)

:da: :ok:

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #152 u: 07-09-2010, 12:47:55 »
Ne bi htio ulaziti u rasprave, ali samo da reagiram na tvrdnje da je ovjes i kočnice na 159 TI nešto super. Imao sam 156GTA i dosta vozio 159 TI 2.4JTD i prije svega ta dva auta su prilično različiti. 159TI je GT auto sa ipak ne tako savršenim ovjesom pri forsiranoj vožnji  jer ima problema sa zadnjim krajem koji se na kočenju previše odiže i voli postati nemiran. Naravno da taj auto nije predviđen za takvo divljanje, ali nije savršen. Kočnice su OK, ali opet ne bih rekao savršene za auto od kojih 1700kg. One prekrasne felge su jako teške i auto bi se sa broj manjima sigurno bolje ponašao itd...
159TI je skup kompromisa, ali ima malo auta koji su serijski toliko zadovoljavajuće napravljeni da još uvijek čeznem za jednom doma u garaži  :ok:
:ok:
.... sempre gilles ....

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #153 u: 07-09-2010, 15:55:41 »
Maloprije vozia Megy-a RS novog  :o000: . Jos san pod dojmom  :redf:.Zasto Alfa nemoze napraviti onakav auto vise  :rolll:  :sad: . Ide stvarno kaaa blesav + ono sistanje turbine i  ......, jos po kisi ,lunapark od auta .  I nikako mi nije jasno kako su mu pogodili onako ovjes . Drzi ka blesav(koliko je moguce po kisi) , a upija neravnine samo tako , a gume i felge identicne Alfinim (jos su megyu nize gume (235/35-19'') .

Oprosti Alfa  :craz :hehe:

A dali je bio u SPORT verziji ili CUP
Zanima me koliko je tvrd taj auto u odnosu na 159Ti?

:mah:

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #154 u: 07-09-2010, 17:54:17 »
CUP + 30 000kn dodatne opreme . Kad ga registriraju cu ga dobit na par dana ,  to je vec dogovoreno  :craz .Onda cu vise znati reci .Jucer san ga samo 30ak minuta vozia , ali odavna nisan upozna bolju osobu u salonu od ovog lika sto mi ga je posudia :-) .  U odnosu na Ti , onako iz prve ruke su dosta slicni sto se tice ovjesa jedino sto se alfi vise cuje lupkanje kola (vjerojatno jer su ove Ti felge siguro duplo teze od onih na meganu).
« Zadnja izmjena: 07-09-2010, 17:55:32 od MafiaMan »
Stirling Moss: "Quite frankly, Kimi Raikkonen is the fastest driver in the world"
Ron Dennis: "Kimi is so incredibly cool that I think that aspect of his personality surpasses even Mika.
Fernando Alonso: "Spa only earns the best"

Offline sale 75

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 JTDm Q2
    • aljmaš
« Odgovori #155 u: 07-09-2010, 21:09:43 »
evo za ostatak ekipe taj hhhhk zvuk  :redf:
Megan RS sound.MP4

ovo mi više zvući na vešmašinu nego na sporCki auto  :)

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #156 u: 07-09-2010, 21:15:48 »
ovo mi više zvući na vešmašinu nego na sporCki auto  :)

:funny: . Ma motor nema neki zvuk , ali to sistanje kroz ispuh me fascinira . Jos je ovaj u renaultu "preporucia" da spustin jedan dio zadnje klupe doli, da se onda jos bolje cuje to . Bia je u pravu  :hap:
Stirling Moss: "Quite frankly, Kimi Raikkonen is the fastest driver in the world"
Ron Dennis: "Kimi is so incredibly cool that I think that aspect of his personality surpasses even Mika.

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #157 u: 08-09-2010, 08:14:30 »
CUP + 30 000kn dodatne opreme . Kad ga registriraju cu ga dobit na par dana ,  to je vec dogovoreno  :craz .Onda cu vise znati reci .Jucer san ga samo 30ak minuta vozia , ali odavna nisan upozna bolju osobu u salonu od ovog lika sto mi ga je posudia :-) .  U odnosu na Ti , onako iz prve ruke su dosta slicni sto se tice ovjesa jedino sto se alfi vise cuje lupkanje kola (vjerojatno jer su ove Ti felge siguro duplo teze od onih na meganu).

a sta je taj megan u nekon salonu u Zadru  :?: Koja je adresa, pa da se dodje to vidjet?

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #158 u: 08-09-2010, 13:17:25 »
a sta je taj megan u nekon salonu u Zadru  :?: Koja je adresa, pa da se dodje to vidjet?

Da. Evo , sve tu pise
http://www.mehanizacija.hr/

Offline Role 156

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa 159 2.2JTS SS Ti Beverly tourer 300 ie
    • Požega
« Odgovori #159 u: 08-09-2010, 13:20:20 »
Da. Evo , sve tu pise
http://www.mehanizacija.hr/
jel to od druga Lulića  :hap: radio sam par mjeseci ventilaciju i klimatizaciju na tom objektu
Varijator sekta

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #160 u: 08-09-2010, 13:26:13 »
jel to od druga Lulića  :hap: radio sam par mjeseci ventilaciju i klimatizaciju na tom objektu
:da:

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Zadnja izmjena: 20-09-2010, 23:53:42 od MafiaMan »

Offline Sesta166

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 166 2.4 20V ex i Giulietta 2.0 ex i Stelvio Q4
    • Zenica
« Odgovori #162 u: 21-09-2010, 17:35:20 »
dobra ti makina, mislim da sam je vidio u nedjelju stajala na parkingu pored moje, upaljena, dok sam bacio smece, 159 otisla? jedan od parkinga poslije uskoka, mozda si koristio mob na parkingu?
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!!!

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #163 u: 21-09-2010, 17:54:19 »
dobra ti makina, mislim da sam je vidio u nedjelju stajala na parkingu pored moje, upaljena, dok sam bacio smece, 159 otisla? jedan od parkinga poslije uskoka, mozda si koristio mob na parkingu?

Nije bila moja . Tamo po uskoku se uvik mota ona ZD-159-JD :) .  Moja je u  nedilju tek oko 5 izasla iz garaze , do samoposluzne praone na bilon brigu i spustia se doli uz uskok do barke na kavu , ali nigdi nisan staja . Svaki put kad vidin tog lika sa drugon 159Ti , takoder je uvik na mobu  :hehe: . Moju tokon tjedna(rijetko) jedino moze vidit ako mater ode do plodina sa njon ili parkiranu kod barke (ostavi tu auto pa ide u grad sa barkarjolon). Vikendon kad ja doden ,izveden je u djir da mi ne isprazni akumulator  i to je to  :redf: :hehe: . Jos malo ce 2 godine a tek je na 14 4xx km  :hap:

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #164 u: 21-09-2010, 22:38:29 »
Nije bila moja . Tamo po uskoku se uvik mota ona ZD-159-JD :) .  Moja je u  nedilju tek oko 5 izasla iz garaze , do samoposluzne praone na bilon brigu i spustia se doli uz uskok do barke na kavu , ali nigdi nisan staja . Svaki put kad vidin tog lika sa drugon 159Ti , takoder je uvik na mobu  :hehe: . Moju tokon tjedna(rijetko) jedino moze vidit ako mater ode do plodina sa njon ili parkiranu kod barke (ostavi tu auto pa ide u grad sa barkarjolon). Vikendon kad ja doden ,izveden je u djir da mi ne isprazni akumulator  i to je to  :redf: :hehe: . Jos malo ce 2 godine a tek je na 14 4xx km  :hap: :mah:

evo imas kupca,samo zovi kad budes prodavao  :craz

Online Alfista145

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS 2001 - Volvo V60 RD4 2018
    • Istra
« Odgovori #165 u: 22-09-2010, 12:29:04 »
Mafia daj stavi jos koje slike iz unutra.. masinu.. felge i to  :love:  :craz
da bi ja imao takav auto bi je slikao i bio bi s njiom 24 sata na 24.  :craz
Alfa u srcu, Volvo u garazi.

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #166 u: 22-09-2010, 16:23:33 »
evo imas kupca,samo zovi kad budes prodavao  :craz
Evo stavia san te prvog na listu  :hehe: . Steta sto ces se nacekati  :hap: :redf:

Mafia daj stavi jos koje slike iz unutra.. masinu.. felge i to  :love:  :craz
da bi ja imao takav auto bi je slikao i bio bi s njiom 24 sata na 24.  :craz
:hehe: :hehe: . Moooze , moze . Stavin u subotu par slika. Potrudit cu se  :) . U meduvremenu tu imas par slika unutrasnjost http://www.facebook.com/album.php?aid=52680&id=622492464
« Zadnja izmjena: 22-09-2010, 16:26:23 od MafiaMan »

Online Alfista145

• Ovisnik o alfistima
    • Istra
« Odgovori #167 u: 22-09-2010, 17:24:55 »
:hehe: :hehe: . Moooze , moze . Stavin u subotu par slika. Potrudit cu se  :) . U meduvremenu tu imas par slika unutrasnjost http://www.facebook.com/album.php?aid=52680&id=622492464
  :ok:  :ok: evo potvrdi me na fejsu, odmah sam te dodao kao frenda  :craz

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #168 u: 22-09-2010, 17:26:28 »
  :ok:  :ok: evo potvrdi me na fejsu, odmah sam te dodao kao frenda  :craz

vec gledan ko je ovo..  :ok:. Done

Online Alfista145

• Ovisnik o alfistima
    • Istra
« Odgovori #169 u: 22-09-2010, 17:30:29 »
vec gledan ko je ovo..  :ok:. Done
  :craz  :ok:

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #170 u: 04-10-2010, 18:05:02 »
Mater je bila malo zaposlena prosli tjedan  :hap: :clap:

Sad je spremna za zimnicu  :love3:

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #171 u: 05-10-2010, 07:29:14 »

:ok:
.... sempre gilles ....

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #172 u: 05-10-2010, 11:08:01 »

Mogao si je i u regal stavit  :hap:

Offline gwrg

• Sa stažom
  • 156 2,4jtd sp
    • Široki Brijeg
« Odgovori #173 u: 05-10-2010, 12:05:48 »
tebi ne treba drugo auto iducih 10 godina ako ces ga ovako paziti, a ionako ne prelazis puno kilometara  :craz
don`t worry, be happy :)

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #174 u: 05-10-2010, 15:15:40 »
Mogao si je i u regal stavit  :hap:
Polako , sve u svoje vrime   :hehe:

tebi ne treba drugo auto iducih 10 godina ako ces ga ovako paziti, a ionako ne prelazis puno kilometara  :craz

To i je namjera , osin ako Giulia ili "169" ne budu nesto posebno  :rolll:

Offline gwrg

• Sa stažom
  • 156 2,4jtd sp
    • Široki Brijeg
« Odgovori #175 u: 05-10-2010, 22:02:53 »
ma auto ti je prva liga, samo glancaj i cuvaj, nema potrebe mjenjati ni da budu nesto posebno  :hap:
don`t worry, be happy :)

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #176 u: 05-10-2010, 22:44:16 »
ma auto ti je prva liga, samo glancaj i cuvaj, nema potrebe mjenjati ni da budu nesto posebno  :hap:

S obziron koliko km radimo , mogla je slobodno i 3.2 biti . Kad san to prije par dana reka caci , nije ima odma spreman odgovor  :hehe: :hehe: . I on se na prvu bia malo zapita , ali mi je onda uzvratia sa registracijon , tehnickin i kaskon  :kosa: :rolll:  . Da je 3.2 e onda se nikad nebi prodavala :)
« Zadnja izmjena: 05-10-2010, 22:45:27 od MafiaMan »

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #177 u: 12-10-2010, 05:32:57 »
Nesto san bia spominja megana ...... Nije dugo izdrza , ali steta je vecinon kozmeticke naravi . Detalji se neznaju bas

Zato ako je auto u  garazi pod plahton , tesko mu se moze dogoditi nesto slicno . Ceste ionako ne drze od kako je bura zapuhala , a u zadnje vrime moran imat 8 ociju dok vozin alfu .Uvik neko izlice , sice put na raskrizju  , ne drze se svoje trake ,ne drzu volan dok krecu :mad: (ovo je jos bilo najblize udesu) i sl. . Zato je cliara u punon pogonu i gusta kad cesta nema gripa  :vamp:

« Zadnja izmjena: 12-10-2010, 05:42:41 od MafiaMan »

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #178 u: 12-10-2010, 07:40:51 »
Nesto san bia spominja megana ...... Nije dugo izdrza , ali steta je vecinon kozmeticke naravi . Detalji se neznaju bas

Zato ako je auto u  garazi pod plahton , tesko mu se moze dogoditi nesto slicno . Ceste ionako ne drze od kako je bura zapuhala , a u zadnje vrime moran imat 8 ociju dok vozin alfu .Uvik neko izlice , sice put na raskrizju  , ne drze se svoje trake ,ne drzu volan dok krecu :mad: (ovo je jos bilo najblize udesu) i sl. . Zato je cliara u punon pogonu i gusta kad cesta nema gripa  :vamp:
Skupa je ovakva kozmetika.....lipo ga je ''provoza'' ,nema što....neko je mislija da je kubica ili  :?: :?:
.... sempre gilles ....

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #179 u: 12-10-2010, 09:56:38 »
Skupa je ovakva kozmetika.....lipo ga je ''provoza'' ,nema što....neko je mislija da je kubica ili  :?: :?:

A napisa je suvozac (iz mehanizancije) da lik sto je vozia nije ni kriv ni duzan , alli da nebi ulazia u to...... Pitan ga drugi put u 4 oka  :hap: . Inace je dosta tolerantan sto se tice brzine