Zašto ne Giulietta?
Mi ćemo sad uskoro u firmi nabavljati još jedno službeno vozilo, ovaj put idemo na tu srednju klasu... i ja sam u dilemi između ove Mazde 3 i Giuliette. Cijena cca 170tkn Mazda, Giulietta 180tkn za dizela sa nekom ok opremom...
...kad podvučem crtu bolja oprema, svježiji izgled iperformanse su na Mazdinoj strani...ali...
...već sam se jednom opekao sa tom Mazdom... 
Kakvi su to problemi sa mazdom :

:
Jednostavno preskupa

. Distinctive 1.6 jtd 169 000kn . Da ju se opremi kao sto je mazda treba nadodati jos minimalno 23 000kn +

8500kn , a neke stvari ne postoje ni kao doplata

.
Kad se toliko opreme nakrca prelazi i u drugi porezni razred tako da treba i dodatnu trosarine nadodati na tu cijenu
Da nema 159ke u kuci , mozda bi ju i uzeli ,ali ovako ..... dovoljno mi je sto oko jedne vodin ovoliko brige . Sa 2 bi popizdia skroz :hehe: . Mazda je ipak auto koje ce svaki dan vozit mater,sestra ,caca pa i ja . 159ki zato nitko ne prilazi. Znaju da ih ceka inspekcija kad dodje doma

: :hehe:
U zajebanciji spomenia ćaći golfa , koje bi to ruganje bilo imati Alfu i golfa pod istin krovom ... i bas u to vrime izadje onaj Golf 40th edition, 1.6d krcat opreme za cijenu Mazde ... Jedva san ga izbavia od zla

Mi smo nedavno u užoj obitelji imali odabir vozila kompaktne klase, i nažalost, Giulietta je debelo preskupa za ono što nudi. 173k kn za 1.6 model, bez Xenona, bez
paketa, a kvaliteta interijera daleko ispod očekivane razine.
Mazda 3 je dobar izbor, sretno!

hvala , i mi smo svakim danom uvjereniji da nismo fulali