0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
K&N naso sad najjeftiniji 49 €
47e i free shipping http://www.ebay.com/itm/E-9281-K-N-AIR-FILTER-ALFA-ROMEO-159-1-9-JTD-2005-2010-/380625532406?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item589f0cb5f6
stao na cesti?
A gdje da ja slikam! Ovdje u slavoniji svaki dan prst prašine na autu
Ovo slikano u Prosiki......?
Nailazim na kolonu i vidin na vrhu nesto crveno .... isprva mislia da je neka toyota mr2 ili slicno kad ono NSX : . Govori frend da je za vikend bia na Grobniku i da nakon toga ode ova ekipa do Splita ....ocito je pretjera sa Grobnikom ovaj put :rolll: . Hondasi ce vjerujem vise znati . Slikano blizu rotora sto ide za Murter ,znaci usrid nicega :hehe:. Neznam di su se uputili ovako slepajuci ,ali virujen da je prisia dan liku .Sta i ja danas na cesti : ........... ali da nabacin mali fotosession ..Nazalost ima san samo mob pri ruci ,ali dobro je ispalo Welcome to the Jungle edition :grinning-smiley-044:
.....Prosika :hehe: tamo sam ja okinuo 100-tinjak fotki sa svojom 156......auto ti je
Samo carnauba. Rucno nania sa onom spuzvicom, saceka da se posuši (30min-1h), i zatim brisa sa krpama od mikrofibre . , to se ce sjajit za poludit. Ja osobno nevidim na svojoj potrebu za strojnim poliranjem. Cuvam lak za stare dane Sent from my C6602
Nikad nisan radio masinski jer me strah da zaribam lak zato rucno , znoj curi poslje 3. ruke samo tako al nema veze isplati se i vidi se trud sto je najbitnije.