Ma i meni su gume byby .... neću sad minjat , idu na jesen zimske , liti sam ionako na brodu , a auto na parkingu pa me nije briga.
Litnje tek dogodine
Jednom sam vozija na continental sa 33icom , bile su odlične al dosta bučne .... po kiši su bile bolesno dobre 
Sa gt sam bija oduševljen sa Toyo ... tihe, meke, auto je zalipljeno bilo za cestu , a po zavojima si ima odličan filing na volanu...
A onda sam stavija naprid Dunlop i nisu mi sile nikako , pretvrde , dosta bučne , i brate izludija sam dok sam ih sa pritiskom naštela da mi auto kako tako leži i i ide kroz zavoje kako ja oću ... uglavnom, po meni pretvrde , bar za moj gušt ...
Bolje su sad kad su na 50% nego kad sam ih tek stavija :hehe:
I sad se triba pripremiti za odluku koja dosta košta :rolll: ... a da mi ne bude ko sa dunlop pa posli 

Ma ako imas dobre litnje , po Zadru ti i ne trebaju zimulje

. Ima jos nas koji bi se radje liti vozili brodićima nego alfama

Davno je to bilo , mislim da je vrime da se vratis na Conti :hehe: :hehe:
Koliko se sican , te Toyo i nisu bas dugo trajale , tako da sumnjan das ih opet uzimat

:hehe:
Za dunlopice san cita da su uvjerljivo najbucnije , tako da me ne cudi ovo sto pises

. Ako ti sto znaci , i onako potrosene , CSC3 su drzale cestu sasvim pristojno , ali su dosta bucne kad se potrose

.
Zato lagano na net i proucavanje testova . Komentare ljudi ni ne citaj , tek onda si izgubljen i neznas vise sto valja a sto ne

Kako si zadovoljan sa ovim gumama? Ja trebam uzeti nove gume za ovu sezonu, pa se razmisljam o PzeroRosso i CCSC5, eventualno ove kao tvoje. Vidim da su CCSC5 nahvaljene jako po netu...
Da nisan zadovoljan nebi ponovno uzima istu gumu

:

.Na oba auta u kuci su CSC , na jednom 2ica , na drugom 3ica. Nemos faliti s tim izborom

.
Drze cestu odlicno , cak i potrosene .Drzanje po mokrom nemogu bit objektivan, jer su uvjeti u Zadru po kisi uzasni . No po svim testovima, upravo na kisi briljiraju . Trose se umjereno . Jedinu gresku sto san ja napravia sa proslima je to sto ih nisan cesce rotira . Na 15 000km san tek stavia zadnje naprid , tako da san na 26000km ima slick zadnje ,a prednje su jos mogle durati . Po autocesti su dosta bucne ovako potrosene (nove nisan ima jos priliku usporedit) , pa ako ti to smeta ,onda bi ja gleda Goodyear

( CSC5 ) Di su hvaljene , od strane ljudi ili na nekom testu

: , jer ja jos nisam naisa na njihovu recenziju . Ne sumnjam da je to bolja guma i od CSC3 . Ja sam dvoumia izmedju ContiCSC3 i Goodyear F1 Asyimetric 2 . Za njih sam se nacita dosta pozitivnih stvari . Po perfomansama uz Conti , no dosta tisa guma na cesti

. Conti mi je bilo lakse za nabavit pa sam otisa u tom smjeru ..