0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
http://alfisti.hr/forum/index.php/topic,26297.1200.htmlIrvine159
Jesu dobro oprana kola?
paaaa bio sam u apartmanu preko puta. taman si ju prao, ali nisam bio siguran jel to tvoja. Ja sam bio sa 147icom
Alfica na cesti nakon 2 tjedan . Trebalo odradit danas servis/tehnicki , odnit vikend spizu za dida i nonu na brod , pa nisan moga odolit da opalin onako jednu skrivecku sliku dok san ceka rodjaka ispred broda . Mislin da nije bilo cisceg auta u Zadru i okolici :hehe:
.... :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:..... moja mora hitno na pranje, ali baš hitno , više se ni boja ne vidi .... samo da popusti ovaj snig makar.
:hehe: tesko da se ima smisla hvalit pored takve 159-tke
Mislim da i jedan nije dosta :hehe: treba ih par za ovakvu, cijene organa su pale :
: ma to sam prije pratio posto sam razmisljao o 3.7 projektu za gtv :hehe:a ovo sa gumom bas i ne djeluje dobro iako je ukoso zarezano cini se da je duboko i to jos na bocnici, ja bi to svakako mijenjao jer pri vecim brzinama ili opterecenjem u zavoju moze biti gadno
O0To i ja mislim . Dobro je debela bocnica kad je i ovo nije probilo . Nada san se da ce gume izdrzat do kraja ovog lita , no izgleda da ce to doci malo ranije :rolll: . A nista zaletit cu se sutra do vulkanizera po trece misljenje , ali na autocestu neidem s ovim
sve ovisi do kuda je došlo ali radi sigurnosti mjenjaj!ipak se radi o glavi kada se voziš!
Evo dvi usputne od danas . Djurdja je 2.4jtdm i ima postene distance, a 166ica je "Super" . Ako je ekipa na forumu , nek se pofali
nakaradno izgleda 156 sa distancama