0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
imam ti ja sp federe doma,.. ja sam stavljao prije 2 godine Novitec pa mi doma stoje,..
Već sam si nabavio origigi SportPack federe baš od 156 JTD 16V M-JET, našao sam i origigi 17" felge sa zubićima, a i origigi SportPack pragovi bi mogli uskoro
novi federi??
Kao novi, od forumaša "gurdich".On je kupio ganc novu 156 1.9 M-JET SPORT PACK i vrlo brzo je zamijenio te federe sa još nižim H&R federima, a ovi su u međuvremenu skupljali prašinu
jel ima kakva oznaka na federima? Eibach ili neki kataloški broj ili točkica u nekoj boji?
Jesam li ja to tebe danas vidio u BJ oko podne išao si prema kružnom toku pored onih silnih dućana sa auto dijelovima.Jako lijep i jako čist auto
meni fale pragovi brutalno....bez njih mi izgleda uzasno celavo i nekak jadno NHF
Ne znam sta mu bi da dopelja tako jadan auto bez pragova doma a da stvar bude gora jos je dao i lovu za nju.
ej Loša te felgice ljetni si ti nekaj uređivao ili :
kako se daju sredit samo rubovi :ne moraju se cijele felge sređivat :Meni su isto rubovi malo zguljeni a krakovi su ko novi
:hehe: :hehe: :hehe:Ako ti uzmeš 156 SW sa pragovima onda ih budemo premetnuli Sređivao sam rubove
Cini mi se da bi pragovi mogli biti crne boje pa onda ne moramo cekat 156 sw , dam ti ove sa lancie .Ne moras traziti sarafe ! Kupio sam u pevecu kilu univerzalnog lagano prohrdjalog drota pase na sve modele !