To je moj đir ista takva je i moja alfeta boja sve samo sport vagon karavan i naravno moja 
Dajmi reci koliko imaš kilometara i kako te sluša služi prednji ovjes jasam več mjenjao gornje vilice balans stangu prednju trebam mjenjati zadnji desni lezaj mise čuje mislim zuji itd.
ubiti auto je mrag zmaj ali ima non stop nesto za čačkati erg ventil me muči crijevo od turbine mjenjo da relej mije prdnu od grijača te grijači doduše i vozim auto non-stop ima 250tkm ali ide ko stijela
kad kauboj ukroti te silne konje toje poso onda!!!!! neopisiv filing da ubiti dajmi reci koliko je glasna tvoja turbina kod mene zuji i više negoli treba
pozdrav alfistima alfa forever

Sada ima nešto preko 120.000Km.
Na ovjesu je još uvjek apsolutno sve origigi, pa ću to vjerovatno prekontrolirat i promjeniti što treba.
Promijenio sam: termostat, grijače, od čađe sam očistio EGR i dio usisne grane oko EGR-a, redovito ulja i filtere...
Inače ide ko zmija, troši malo i to je to

Ako ti nije oštećena sama balans štanga, možeš posebno promjeniti samo gumice/selene.
Nisam primjetio da mi se čuje turbina, bar ne u kabini, moram naćulit uho da je čujem kad fućne.