Isprike... Evo malo detaljnije.
Vrijeme zbivanja je kroz protekli tjedan. Radi se o mojoj alfici 156 fl 2005g 2.4 20v mjet. Auto je u odlicnom stanju i servisira se najboljim dostupnim djelovima. Otisla je remenica radilice dayco i kao uzrok je nadjen da je remenica alternatora izgubila svoju funkciju. Ta remenica Dayco je stara par godina. Stavljena je nova remenica alternatora INA, zamjenjen je spaner staznog i stavljen Ruville, takodjer su stavljni i aksijalni i rolica od Ruvillea.
Kao tocku na i (posto znam da vecina zamjenskih tu pada) htio sam staviti novu remenicu radilice Ricambi Originali i da uz nju dobijem 3 god garancije na sam dio. Jer sto radim, radim kako treba, jer se zelim autom voziti a ne visiti kod mehanicara. Takodjer je sve pregledano tipa : remenica kompresora klime, servo pumpa i td. Sve je bilo ok!
I tako, na upit za remenicu radilice prvo mi je receno da moze ali oni moraju to ugraditi (sto mi je i ok), ali kao savjetocat ce se sa teh sluzbom da nazovem sutra.
Nazvao sutra, ne moze jer auto nije cijelo vrijeme bio servisiran u ACu. Eto.
A napomenuo sam da je cijeli sklop elemenata promjenjen te da je sve novo te da auto nije neka grobina u sto bi se i uvjerili kad bi dosao tamo.
Ako treba jos kakvih detalja, samo pitajte.