0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Motor kao motor 85 i 88 kw su potpuno isti cak su i senzori isto znam jer sam to radio vec...Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel paše zadnji branik sa 147 FL na 147 pre FL?
ne na saraf, ima posla poprilicno, i onda moras i gepek mjenjati jer ne bude fino stajalo. a i sajba na gepeku mora biti od FL jer nisu iste. Dakle treba ti komplet zadnji kraj od FL, i vezni lim nazad se mora izrezati i prebaciti sa FL
A i jedan je gladak i ravan a drugi ima lajsnu tako da nece izgledati nikakoNego imam poluosovine od 147 1,9 jtd 85 kw i gledam u njih a sve mi se cini da su iste i na 1,9 16v t.j. ne kuzim zasto bi bile razlicite, jel netko ima kakav info
Felge od giuliette ne pasu na 159, jel ? raspon rupa odgovara, ali nejdu serafi kroz felgu posto giulietta ima m12 seraf, a 159 m14..postoji kakav nacin da pripasem felge na svoju 159 ili mogu samo stavit u oglasnik ?
Moze li se stavit grana i turbine od LANCIA 1,9 TWIN TURBO na ALFU 156 1,9?POZDRAV .Imam alfu 156 140ks sa vremenom mi postaje dosadna volia bi nesto prominut na njoj da ne dosadi . Molim savjete od osoba koje su vec uradile nesto slicno nadam se da sam na pravom mistu postavia temu
Dali odgovara poluga i motorić prednjih brisača s alfe 147 pre-facelift na 147 facelift?
Dali pase 1.8. T.S. iy 156 99.god. u Spidera 2.0. T.S.?Koliko treba kemijat?Takodjer me zanima dali kasnije mogu koristit kakve djelove ako bude potrebe sa svog 2.0. ili nista ne pase?