0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ovo ide dolje na amortizer, ima za 145/146/155 i gtv za naruciti, za hrpu fiata i lancia, u 3pm ako su sjebali tu mogucnost na 156...Ovako izgleda ovo sto sam nasao...(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Gdje ima ovoga za naručiti?
Prije koji dan sam vidio Stila sa Alfinim felgam s pet rupa, samo je prije bacio onu ploču na koju se šrafe felge, koja ide u ležaj kotača, glavčina je ostala Stilova
Kod Cara?Da se kupiti i staviti samo ploča sa rupama...Baš razgovaral sa Tomom o tome
Jedno vrlo optimisticno pitanje :Da li pasu prednja sjedala od GT-jke u 156, i fizicki sto se nosaca tice, i sto se struje tice?
Šarafi su originalni koji su dosli sa autom. Jedan mehanicar mi kaze da ako su sarafi original i oba seta felgi isto, onda bi trebalo pasati ali vlasnik tih felgi od kojih sam nabavio kaze da trebaju duzi. Jedino preostaje probati
Ebay. Samo pazi kod naručivanja na debljinu vijka koji ti treba... Ako sad imaš M12 moraš uzeti M10 ekscentrične Sent from my XT1032 using Tapatalk
Kako kaze Davor, Ebay, camber correction bolts, imas ih od eibacha i spc-a ovisi kako tko reklamira, ali su identicni jer ih spc radi za eibach.