0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Danas bio u FEROSU, nisu imali pa sam se vratio praznih ruku.. Sljedeci tjedan pokusaj broj 2, ovaj put cu se pripremit i sve ih nazvat, po mogucnosti kad im je sef tamo da mi mogu rec i cjenu..
Citat: Likson - 24-05-2007, 22:44:35Danas bio u FEROSU, nisu imali pa sam se vratio praznih ruku.. Sljedeci tjedan pokusaj broj 2, ovaj put cu se pripremit i sve ih nazvat, po mogucnosti kad im je sef tamo da mi mogu rec i cjenu.....FEROS se inache bavi prodajom rez. dijelova za teretni program (nama su konkurencija ))), a ovo sve ostalo mogu nabaviti, ali morash chekati...
Meni je prijatelj nabavlja Koni Sport priko Gabreka + Eibach opruge (savrseno ide jedno s drugim)Kad san ih uspija nabavit za Giuliettu,onda vjerojatno ima za sve
Citat: Mareo - 25-05-2007, 00:25:51Citat: Likson - 24-05-2007, 22:44:35Danas bio u FEROSU, nisu imali pa sam se vratio praznih ruku.. Sljedeci tjedan pokusaj broj 2, ovaj put cu se pripremit i sve ih nazvat, po mogucnosti kad im je sef tamo da mi mogu rec i cjenu.....FEROS se inache bavi prodajom rez. dijelova za teretni program (nama su konkurencija ))), a ovo sve ostalo mogu nabaviti, ali morash chekati... Uff, onda necemo kod konkurencije kupovat.. )) Koliko bi dosli kod tebe Koni amortizeri, neki malo tvrdji da bolje drze? Treba mi za AR 146 1.9JTD, 2000g, zadnji par amortizera..
Citat: Uzzy - 27-05-2007, 23:54:52Meni je prijatelj nabavlja Koni Sport priko Gabreka + Eibach opruge (savrseno ide jedno s drugim)Kad san ih uspija nabavit za Giuliettu,onda vjerojatno ima za sve Kako ga kontaktirati, i postoji li kakva web stranica sa katalogom, cijenama?Znas di su auto gume Katic ?Otiđi do njih,oni ti dilaju Eibach i Koni u Splitu.
Ajd kad ih vec zoves za sebe, daj pitaj i za mene ako ti nije bed, 156 1.6 '97
Citat: Likson - 27-05-2007, 21:32:39Citat: Mareo - 25-05-2007, 00:25:51Citat: Likson - 24-05-2007, 22:44:35Danas bio u FEROSU, nisu imali pa sam se vratio praznih ruku.. Sljedeci tjedan pokusaj broj 2, ovaj put cu se pripremit i sve ih nazvat, po mogucnosti kad im je sef tamo da mi mogu rec i cjenu.....FEROS se inache bavi prodajom rez. dijelova za teretni program (nama su konkurencija ))), a ovo sve ostalo mogu nabaviti, ali morash chekati... Uff, onda necemo kod konkurencije kupovat.. )) Koliko bi dosli kod tebe Koni amortizeri, neki malo tvrdji da bolje drze? Treba mi za AR 146 1.9JTD, 2000g, zadnji par amortizera.....ne ne, nisi me razumio , ONI mogu nabaviti, jer su direktni uvoznici KONI...
Evo danas sam bio do trgovine, okvirno cijena za 156 bi bila za amortizere cca 1100 kn/kom (KONI) i 4 Eibach opruge (-30 mm) oko 1200 kn, dakle komplet ukupno 6600 kn.
Imam i ja 2.0 ali sta ti je ta GEVINDA i gdje se to nalazi ??
imaš od noviteca 4 cm ja sam stavio odlične 1500 kn zastupnik ti je u varaždinu
Ljudi gdje se moze nabaviti onaj kljuc za stelanje gewinda? Nazalost uz kupljeni set nisam dobio kljuc, ima toga negdje za nabaviti?