Citat: mareo - 16-10-2014, 23:47:22
...kolega Franc kupuje 156 2.5 v6, pa ga zanimaju mišljenja o slijedećim alfama:
Možda ova

: Ne čini se ubijena. Jedino mi upada u oči ovi crni pragovi.... Ostalo kao serijala....
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-156-2.5-v6-24v-oglas-12860684Citat: maXonja - 17-10-2014, 21:01:05
Koji pragovi? Ja vidim samo naprijed lip

:
Ali da, auto mi ovako izgleda jako dobro
Vidiš da su pragovi u crnoj boji... nisu u boji auta. BTW- Jesi vidio za blatobrane?
Citat: Tbird - 17-10-2014, 19:09:51
Ova plava je stvarno jako lijepa, ocuvana...a to dal je masina ubijena ili pred samoubojstvom :hehe: se moze saznati samo na jedan nacin, dijagnostika i manometri...ipak je tu 200k...treba vidit...

Upravo se čuo sa prijateljem iz gospića,ta alfa je prije mjesec dana mjenjana za vw Polo i sad se nalazi u perušiću,vlasnik do prije mjesec dana bio picajzla do bola,servisi rađeni redovito,plin je kako i piše atestiran,limarija u dobrom stanju,hrđe nema,ovjes je bio mjenjan,sad dali je ovaj vlasnik što shebao oko tog u mjesec dana to nezna ni frend. Mana na autu je neka greška koju izbacuje,ali normalno vuče i ne cuka u vožnji,druga mana plovak u plinskoj boci(zablokirao)ne pokazuje točnu količinu plina i zadnje od mana je neka gumica na dizni,trebalo bi ju zamjenit. Evo,to sam saznao. Znači,motor radi dobro,limarija uredna,bež koža u dobrom stanju,ovjes dobar (stanje do prije mjesec dana).
evo da se vratimo malo natrag...kroz ovaj tjedan sam sazna da je auto šta se tiče motora i struje ok, tu nema greške, jest da je on u oglasu napisa da je napravljen servis i prominjena remenja itd, ali remenje nije prominjeno...ovo da je minjenjana za vw pola je istina i navodno ovaj momak šta je sad vozi je mlad vozač i ne smi vozit auto te snage (barem je tako reka,ali po glasu se čini ipak stariji, no to je nebitno)...sazna san i da- je bivši vlasnik to uredno održava i sve 5 šta se tiče toga, ali navodno prije nego je on uzeo auto je imalo udarac i da je dva puta davao da mu riješe prag (zbog toga je crna boja pragova)...i dva puta su mu radili i nikako to riješit kako triba i to bi tribalo ponovo sređivat...znači 2700 eurića + još 1000 ulaganja i miran si