Da li netko zna nešto o ovoj 156 2.4 sw:
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-156-sw-2.4-jtd-sport-paket-reg-10.2015-oglas-13381016
Čini se uredno, jedino mi je sumnjivo što je na servisnoj knjižici velili servis napisan drugačijom kemijskom od ostalih podataka, ali to ću lako provjeriti...
Ako se ne varam,to bi mogao biti auto od jednog zaposlenika kod fenolige. Jer kad je stari kupovao auto, kod njih smo bili i frajer nas je vozio u njoj na njihov neki lager vozila. E sad,koliko sam tad primjetio,bila je udarena naprijed jer hauba nije stajala kako treba,na jednoj strani je bila iznad blatobrana a na drugoj ispod i linije se nisu podudarale a ni zazori. Boja je kao malo svjetlija naprijed ali mrvicu. Tad nisam čuo ni šum na ovjesu,ok se činila,a motor ko motor.....čađara.... :hehe: Ali auto je isti na oba oglasa. bočni žmigavci bijeli,koža,radio,felge,a i malo se vidi ovo oko haube. Farovi su ili polirani u autokući ili su drugi,ali na tom jedino vidim razliku i na stražnjim naljepnicama...

Naravno,ne tvrdim da je to taj auto u kojem sam se vozio,nisam popamtio detalje baš(žmigavce,radio i to) ali jako sliči......