Big D, alfos i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Ma moze sad bi ti rekao sta.Motor nije isto sta i cijeli auto. Motor moze bit u odlicnom stanju (ako je vozen kako spada i po otvorenoj cesti), ali ostali dijelovi karoserije osjete tih 200000 km sigurno.
di je natukao toliko km sa tako malim autom.
MiTo ili Abarth GP,uvijek bi prije uzeo GP.Prije oba ova,naravno Abarth 500
Ukusi su razliciti...Kad sam vozio Aliker 147 kroz austriju, slijedio sam jedan 500 Abarth 20 km i nisam ga se mogao nagledati Fantastican mi je
Pa nisam znala da smo se vozili kroz Austriju :grinning-smiley-044:
tko zna šta ti je rekao
Pise Aliker 147... Dakle samo tvoju bebicu...Ti si za to vrijeme igrala krizic kruzic u Zegeu
Imao sam priliku sjediti,nazalost ne i provozati se u 695 Ferrari. Taj auto sam gledao 2 sata i opet nadjes neki detalj koji maloprije nisi vidio. Cudo od auta. Placen 40k € sa popustom,jer vlasnik je pola godine ranije kupio Ferrari FF,pa su ga pripazili :
e, jel znas mozda kakav mjenjac ima fiat500, jel to tct ili selespeed :
Ekipa, da li je ovo previše km za ovako mali motor? I jel nekome poznat auto? http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-mito-1.4-t-jet-sport-oglas-12020514Gledam si neki GP T-jet ili GP Sport jtd onak informativno više ali sam naletio na ovo....
ja sam tek sad zbrojio 2+2vlasnik garant radi u AWT i korišten je kao službeni jer ih oni nisu imali nego su im plaćali 2kn/km sad su svi dobili službene i zato ga i prodaje, mogu pitati kolege jel znaju tko je i šta jeprepoznao sam po broju jer moj ide isto 091/444-0XXX
NISI u pravu ovaj put,vlasnik ima dućan ALFA ROMEO dijelova -Fulija Auto iz Splita,ja sam tamo radia i znam šta govorim o vlasniku Mitašca
e jeb... znam da mi je pričao kolega iz Splita da oni sad svi prodaju jer su dobili službena a prije nisu imali pa sam povezao priče, nije u nikakvoj zloj namjeri
Ma no problem moj čovik,a ko će znat sve,na svakom kantunu viru zahebi