20-04-2026, 02:03:58

Autor Tema: Plavci u službi alfista - pitanja i odgovori  (Posjeta: 374146 vremena)

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

alfa 156

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: Pitajte reddevilla - plavac u službi alfista
« Odgovori #1800 u: 29-10-2009, 11:57:09 »
BRAJO-policijski službenik iz Zadarskog zaleđa s karakterisričnim govorom:nedljet,maći aj amo,sve ćemo vas uapsiti,gon otu motornu kući,itd.
        -karakterizira ga drob od kojega nemože zakopčati košulju,velika glava,chuck norris hod,ko da je jeruzalem oslobodija......

malo šale :hehe: :hehe: uglavnom karikature od policajaca,samo im se možeš smijati......i onda kad se nasmiješ onda polude :hehe: :hehe:

Offline reddevill

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1801 u: 29-10-2009, 12:02:09 »
BRAJO-policijski službenik iz Zadarskog zaleđa s karakterisričnim govorom:nedljet,maći aj amo,sve ćemo vas uapsiti,gon otu motornu kući,itd.
        -karakterizira ga drob od kojega nemože zakopčati košulju,velika glava,chuck norris hod,ko da je jeruzalem oslobodija......

malo šale :hehe: :hehe: uglavnom karikature od policajaca,samo im se možeš smijati......i onda kad se nasmiješ onda polude :hehe: :hehe:
a joj, pa takav samo i izaziva smijeh  :smijeh ja mislim da bi vrištao od smijeha da ga vidim  :smijeh
C2H5OH U KRVI/ THE VARIATOR GANG

Offline sale 75

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 JTDm Q2
    • aljmaš
« Odgovori #1802 u: 29-10-2009, 12:04:41 »
pa takvi su večina,kod mene svaki policajac koji prolazi ima prek 120kg,čak norisov hod i čačkalicu u ustima(dobro to je bio sam jedan al je svijedno smješno),znam ja da oni samo rade posao,i nemam nis protiv njih al su vecina smijesni  :hap:

e da  :off

alfa 156

• Gost
« Odgovori #1803 u: 29-10-2009, 12:07:22 »
a joj, pa takav samo i izaziva smijeh  :smijeh ja mislim da bi vrištao od smijeha da ga vidim  :smijeh

ma dok ne progovori se podsmijehuješ,al kad progovori i izbaci donju vilicu i pita maći čijis ti?!?!?!
raspad sistema,ma nema šanse da se ne nasmiješ :hehe: :hehe:

i onda nabaci počasni hod oko motora i isprsi se i ne vidi da mu je ispala drobina..... :hehe: :hehe: ajme ajme,da ti je to viditi :funny: :funny:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #1804 u: 29-10-2009, 12:27:05 »

lako se tebi smijat... da se ja smijem dobil bi po plećima  :hehe:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1805 u: 29-10-2009, 12:36:33 »
lako se tebi smijat... da se ja smijem dobil bi po plećima  :hehe:
ma nebiiiiiii  :smijeh

alfa 156

• Gost
« Odgovori #1806 u: 29-10-2009, 12:37:52 »
ma nebiiiiiii  :smijeh

reddevile ajde priznaj,jesi li kad koga onako s guštom opendrečija po leđima,ajde ajde priznaj  :hehe: :hehe:

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1807 u: 29-10-2009, 12:39:09 »
reddevile ajde priznaj,jesi li kad koga onako s guštom opendrečija po leđima,ajde ajde priznaj  :hehe: :hehe:
jesam, morao am sam primoran  :craz

Offline Role 156

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa 159 2.2JTS SS Ti Beverly tourer 300 ie
    • Požega
« Odgovori #1808 u: 29-10-2009, 12:40:15 »
jesam, morao am sam primoran  :craz
:funny:
Varijator sekta

Offline Mika

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina
« Odgovori #1809 u: 29-10-2009, 12:42:20 »

:smijeh  :funny:

alfa 156

• Gost
« Odgovori #1810 u: 29-10-2009, 12:44:46 »
:smijeh  :funny:

nije se moga suzdržati,mora je priznati  :funny: :funny:

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1811 u: 29-10-2009, 12:45:55 »
nije se moga suzdržati,mora je priznati  :funny: :funny:
ipak su batine jače od izdržljivosti pa sam morao priznati  :smijeh :smijeh

Offline yedwy

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Ford C-Max 1.8 duratec
    • Sesvete Zagreb
« Odgovori #1812 u: 29-10-2009, 12:46:26 »
To je ok policija treba biti slobodna bez straha od (pravnih) posljedica upotrijebit sredstva prisile kad je to potrebno, i da mislim da bi samo policija policiji trebala "sudit" kad je primjereno, a kad nije, svaki put kad jedna struka drugoj sudi o stručnim pitanjima nastaju problemi...

masa_26

• Gost
« Odgovori #1813 u: 29-10-2009, 12:46:59 »
ccc...ko bi se to od tebe nada... :craz

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1814 u: 29-10-2009, 12:47:44 »
ccc...ko bi se to od tebe nada... :craz
niti najmanje  :craz

masa_26

• Gost
« Odgovori #1815 u: 29-10-2009, 12:49:51 »
i kakav je osjećaj kad penderčiš nekog?

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1816 u: 29-10-2009, 12:50:51 »
teško je riječima to opisati, to bi ti trebao demonstrirati  :craz

masa_26

• Gost
« Odgovori #1817 u: 29-10-2009, 12:52:10 »
imam jednog kandidata..kad se vidimo, slobodno ...

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1818 u: 29-10-2009, 12:52:38 »
imam jednog kandidata..kad se vidimo, slobodno ...
:craz

jimmy

• Gost
« Odgovori #1819 u: 30-10-2009, 16:03:33 »
pozdrav  :pol: ...imam pitanje,ovako:danas u rijeci me zaustavio policajac,pocinio sam prometni prekrsaj.tako sto sam se na rijeckoj zaobilaznici okrenuo polukruzno.rijecani znaju da su tamo radovi i da je cesta katastrofa,polukruzno sam se okrenuo tamo dije trak za zg zatvoren,pa se mora ic sve kroz ind. zonu,al ja nisam iso,nego se pametnjakovic ja okreto polukruzno...pao sam ja i jos 3 ili 4 auta iza mene...policajac me zaustavio i reko da taj prekrsaj koji sam ucinio je kazna oduzimanje vozacke,pa sam se mu ja jado itd...  :sad: a on je reko da ce mi dat usmeno upozorenje,zapiso si moje podatke,reg vozilo,ime oca itd...ja nisam dobio nikakvu potvrdu ni ista potpisao,dali on meni moze naknadno napisat kaznu i poslat mi na kucnu adresu  cestitku  :?: to me zanima i jos,ako je on napiso kaznu bez mene i uveo u komp,kako se to moze provjeri?i kada je ta kazna vidljiva,odmah ili nakon nekog vremena?unaprijed hvala na odgovoru  :craz
« Zadnja izmjena: 30-10-2009, 16:04:17 od jimmy »

Offline bestija

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • karavan
    • Vrgorac
« Odgovori #1820 u: 30-10-2009, 16:26:39 »
a on je reko da ce mi dat usmeno upozorenje,

...ako je usmeno upozorenje, nebi tribalo bit kazne onda.

''Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere''.

Offline extrema

• Sa stažom
    • Slavonski Brod
« Odgovori #1821 u: 30-10-2009, 16:53:45 »
reddevill jesi ti u prometnoj policiji ili?
radiš u zagrebu?
IN HOC SIGNO VINCES !

marko018x

• Gost
« Odgovori #1822 u: 30-10-2009, 18:36:56 »
pozdrav  :pol: ...imam pitanje,ovako:danas u rijeci me zaustavio policajac,pocinio sam prometni prekrsaj.tako sto sam se na rijeckoj zaobilaznici okrenuo polukruzno.rijecani znaju da su tamo radovi i da je cesta katastrofa,polukruzno sam se okrenuo tamo dije trak za zg zatvoren,pa se mora ic sve kroz ind. zonu,al ja nisam iso,nego se pametnjakovic ja okreto polukruzno...pao sam ja i jos 3 ili 4 auta iza mene...policajac me zaustavio i reko da taj prekrsaj koji sam ucinio je kazna oduzimanje vozacke,pa sam se mu ja jado itd...  :sad: a on je reko da ce mi dat usmeno upozorenje,zapiso si moje podatke,reg vozilo,ime oca itd...ja nisam dobio nikakvu potvrdu ni ista potpisao,dali on meni moze naknadno napisat kaznu i poslat mi na kucnu adresu  cestitku  :?: to me zanima i jos,ako je on napiso kaznu bez mene i uveo u komp,kako se to moze provjeri?i kada je ta kazna vidljiva,odmah ili nakon nekog vremena?unaprijed hvala na odgovoru  :craz

oooooo buraz može može!!!!  :da:  ja sam ljetos u makarskoj "pao" nevezan...  :wal:  i nakon 2-3 minute ćaskanja, kaže  :pol: meni ako nisi kažnjavan, samo upozorenje, ode provjeri, vrati se, vrati dokumente i kaže možeš ić. nikakav papir, potvrda, ništa.  :ne: kad nakon 2-2ipo mjeseca stiže mi doma čestitka od 500 kuna!  :?: naravno, napisao sam žalbu i objasnio o čemu se radi, ali nije mi jasno da je mogo bit tako bezobrazan...

Alfa_ri

• Gost
« Odgovori #1823 u: 30-10-2009, 18:43:17 »

To sam i ja par puta napravio,znači dobro da me nisu uhvatili :craz
Ma nevjerujem da će ti doći šta doma ako ti je lijepo rekao usmeno upozorenje,a i navikli su oni na tu situaciju.

jimmy

• Gost
« Odgovori #1824 u: 30-10-2009, 20:47:38 »
da a mene medimurca su uhvatili,aute sa ri tablicama ne love... :hehe:  REDDEVILL AJ DAJ DA CUJEM TVOJE MISLJENJE O PITANJIMA KOJE SAM PITO...

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1825 u: 30-10-2009, 22:50:55 »
kao prvo, on ti je trebao dati pismeno upozorenje koje se unosi u sustav, a šta se tiče kazne on ti prekršajni nalog može poslati na kućnu adresu jer je i tako moguče nekome kaznu uručiti.
 E sada bi mu trebalo vjerovati da ti je neče poslati dome, več da bude ostalo tako samo na upozorenju.

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1826 u: 30-10-2009, 22:53:12 »
reddevill jesi ti u prometnoj policiji ili?
radiš u zagrebu?
ja sam ti temeljni policajac, na radnom mjestu kontakt policije i u uskom središtu grada zagreba sam  :ok:

Offline mareo

• Administrator
  • Trade Count: (+33)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #1827 u: 30-10-2009, 22:53:14 »
pozdrav  :pol: ...imam pitanje,ovako:danas u rijeci me zaustavio policajac,pocinio sam prometni prekrsaj.tako sto sam se na rijeckoj zaobilaznici okrenuo polukruzno.rijecani znaju da su tamo radovi i da je cesta katastrofa,polukruzno sam se okrenuo tamo dije trak za zg zatvoren,pa se mora ic sve kroz ind. zonu,al ja nisam iso,nego se pametnjakovic ja okreto polukruzno...pao sam ja i jos 3 ili 4 auta iza mene...policajac me zaustavio i reko da taj prekrsaj koji sam ucinio je kazna oduzimanje vozacke,pa sam se mu ja jado itd...  :sad: a on je reko da ce mi dat usmeno upozorenje,zapiso si moje podatke,reg vozilo,ime oca itd...ja nisam dobio nikakvu potvrdu ni ista potpisao,dali on meni moze naknadno napisat kaznu i poslat mi na kucnu adresu  cestitku  :?: to me zanima i jos,ako je on napiso kaznu bez mene i uveo u komp,kako se to moze provjeri?i kada je ta kazna vidljiva,odmah ili nakon nekog vremena?unaprijed hvala na odgovoru  :craz

...i ja ću ti reć da može :da:...iako meni nije rekao za usmenu opomenu, nego me samo zapisao bez povrde za mene...nakon 2-3 mjeseca eto ga u sandučiću...još uvijek vučem sud, policajac se 4ti put ne pojavljuje na suočenju... :)

*ebo mene mali pas, kak' si? pa tak'...

Offline mareo

• Administrator
  • Trade Count: (+33)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #1828 u: 30-10-2009, 22:54:13 »
ja sam ti temeljni policajac, na radnom mjestu kontakt policije i u uskom središtu grada zagreba sam  :ok:

...takozvano vucibatina... :craz

*ebo mene mali pas, kak' si? pa tak'...

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1829 u: 30-10-2009, 22:54:53 »
...i ja ću ti reć da može :da:...iako meni nije rekao za usmenu opomenu, nego me samo zapisao bez povrde za mene...nakon 2-3 mjeseca eto ga u sandučiću...još uvijek vučem sud, policajac se 4ti put ne pojavljuje na suočenju... :)

može ti se dogoditi da ti onda bude i odbačaj ako se ne pojavi, a postoji mogučnost da ga i dovedu na sud  :craz