Zanima me nešto, možda

crvenivrag ima neki savjet za situaciju:
Prvo, da se odma' ogradim, motoriste tj. vozače motora cijenim kao i svaku drugu skupinu vozača. Medju njima (nama) ima poštenih i dobrih vozača, kao i onih bahatih koji stvaraju probleme i sebi i drugima.
Iako (barem prometno i iz sigurnosnih razloga gledajući) nije dozvoljeno ono što manje više svi naši motoristi rade, a to je "probijanje" na prvu poziciju na semaforima, to mogu donekle opravdati, jer manji su i brži su.
I ako pored moje desne strane prodje 1000cc motorčić, znam da ga više neću vidjet (osim ako se ne zabije na sljedećem semaforu nekom u vrata). Dakle, osobno takav prekršaj mogu tolerirati, jer jednostavno na taj način motor i njegov vozač rasterećuju promet.
No, kad pored mene prodje neki skuterčić od 49cc i ne može se mrdnuti sa mjesta onda hoću iz kože izaći!

Nas 12 u redu, gužva, i onda se jedan takav nakelji ispred svih, pa to je za poludit.
Jednom sam takvom prigovorio (kad sam ga uspio naštelit do svojih vrata) i on meni mrtav hladan, da njegovo motorno vozilo ne može ići brže neg što ide i da koji je meni vrag?!

Pa "#$%"#%"#$% jedan, ako tvoje motorno vozilo ne može brže, onda lijepo ostani na svom mjestu u koloni i pusti druge da voze!!!!!
Ali, ne možeš ti neke cijepiti na pamet, jer pamet i nije u pitanju već nekultura u vožnji i bahatost. A ja bi to kažnjavao, tu bahatost, više nego kad neko predje punucrtu ili nedaj bože na crveno :hehe:
I konačno, pitanje: Da li postoji nešto, što ja kao sudionik u prometu mogu napraviti? (npr. uzmem broj tablice i nazovem 92 i kažem da me je taj i taj doveo u opasnost uzevši mi prednost, što je zapravo i istina, i još k tome prošao s moje desne strane preko pune linije)
ili?
Ili živce u ladicu te se nadati da će prije ili kasnije neki reddevil naletit na ovakve pojave i onda mu naplatit za trojicu

OK, malo sam sada

prošlo me bude,