0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nebi ti ništa pomoglo da su te stavili, jer se i kod pretjecanja moraš držat ograničenja koje je.
Mislim da postoji neki plus koji se može ići preko ograničenja ali se.odmah nakon mira.vratiti na ograničenje.
Ne, NEMA..Ograničenje vrijedi za sve oblike kretanja, da i avionom slijećeš na cestu, isto vrijedi ograničenje koje je po pravilu ili znaku
Jel ima tko iz okolice Slunja i mozda zna na koliko slika kamera pred ulazom u Slunj...? Malo san se zaprica, i nehotice pogladija gas
Kako ti se ovo moglo dogodit (uopće neću napisat zašto mi je smiješno)samo ću se nastavit smijat
Za privatne i interne spike imate pp
Kako ti se ovo moglo dogodit (uopće neću napisat zašto mi je smiješno)Ysamo ću se nastavit smijat
Karma..? Mars u devetoj kuci..? Neka takva ezoterija Nitko nije imun na big brother .. A to nije moj teritorij
nego rubrika "vjerovali ili ne"
Mislim da su ovi panduri spominjali da pali tek oko 90? Uglavnom od su te kamere u Slunju i Rakovici njih dva valjda ne stignu poslati kazne! Poslano iz svemira
Ako je 90 super...toliko nisan isa. Navijam za 90
zar stacionalne ne blicaju ?mislim na one na stupovimakoliko znam, one blicaju, pa ako nisu blicnile onda te nije ni snimilo
...već 3. kazna stiže doma na bivšu 147...kreten nije prenio auto na sebe i parkira se po Zagrebu ko šerif...naravno u sistemu auto ne glasi na njega i uredno doma stižu kazne...dvije od komunalnog redarstva i jedna sa 3 dnevne karte od Zg. parkinga...nemam vremena svaki puta ići tamo i dokazivati da je auto prodan...ima li pomoći???...