0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Pa ti odjavljuješ ovog kojeg si kupio, on odjavljuje onog kojeg je on kupio.
pa to znam,ali mi taj policajac kaze da prodavac treba odjaviti auto koji je prodao. to mi nikako nije jasno... Kao po njgovom bi ja sad trebao ici u sb po tablice i prometnu da bi odjavio taj automobil koji sam prodao.. nigdje veze.. stvar je utome sto je naplasio moju staru , na kojoj je automobil. pa me sad nervira .. inace se ne bi zamarao
Po novom, DUŽAN si u roku od 15 dana od kupovine auta tj. datuma na kupoprodajnom ugovoru, prenijeti auto na sebe, dakle platiti porez, odjaviti ga ako su table sa drugog reg. područja i uzeti nove tablice i prometnu ak još vrijedi tehnički.Za mlada vozače nema još nikakvih promjena po pitanju kw
Ovdje je to ok jer izbjegne se tehnicki.. Evo ja kupio auto drugi, regan je bio, St table, nakon placanja poreza u mupu donio stare tablice i automatski dobio i prometnu i druge tablice, nakon sto sam dosao na red sve bilo gotovo za 10 min.. stavio tablice na auto i gas..
prijatelj mi je dobio dozvolu na 5g zbog vida, i sad mu je istekla. Dal treba raditi cijeli liječnički, ili samo pregled vida ? jer on je provjeravao i dobija oba odgovara, i da treba sve, i da treba samo pregled vida molim neku provjerenu informaciju, sa istom situacijom, hvala
po svemu sudeći, triba kompletan pregled. sad to košta 450kn. fala svima, ajmo još netko sa nedavnim produženjem
Btw, na novoj nema napomene, al ti pise na lijecnickom pa moras imat i na slici.
Kolike su kazbe za mlade vozace zbog vise kw? 1000 kn i nesto bodova, ili samo kn?I koliko je to cesto problem, tj. jel se gleda kroz prste za takve stvari (ako je sve ostalo uredno)
Pročitao sam na internetu (da, jako pouzdan izvor informacija ), da je moguće da mladi vozači voze i snažnije vozilo ukoliko je registrirano kao teretno... istina ili ne?
Katastrofa... hvala na odgovoru btw.