Ja koliko znbam,i kako sam radio isto tako kad sam Alfu uzeo u Kutini ,a ja iz SB:
Ugovor ofc drzi u autu,ako te zaustavi policajac,i u roku 15 dana moras porez platit i oni ti udare zig na orgnialu kupoprodajnog (njega s zigom sam vozio godinu dana,dok je rega bila ,sve na KT tablama) i sve 5 je bilo..
Ok, a bez žiga? Kažem, imam najprije drugih izdataka koji su mi bitniji od plaćanja poreza na auto državi i trenutno za to novaca nemam. Porez planiram platiti prije registracija kad se istekne postojeća.
Jer pretpostavljam da je kataloška vrijednost auta oko 40k kn, što mi ispada 2 soma kuna poreza.
A ovo sa plaćanjem poreza nebih previše komentirao, mislim ono, WHAT THE FUCK, kod svake prodaje auta ponovno plaćanje poreza... Nek auto za svog životnog vijeka promijeni nekoliko vlasnika nakraju se sveukupno plati više poreza nego auto vrijedi. Po nekoj logici porez se plati kad se auto uzima novi i to je to.
Porez na ovo, porez na ono, takse, biljezi. Još malo i plaćat ćemo porez na *ebeni zrak koji udišemo, toliko sam isfrustriran na tu našu prekrasnu državicu da mi muka dođe i najrađe bih sutra pokupio stvari i otišao... Fuj