Ne, tamo piše više od 190 što može biti i 230 i 242.
Za seleniu racing ne znam ništa ali sam od nekih koji nešto znaju čuo sve najbolje, međutim ima tu i drugih ulja jeftinijih, skupljih...
Moji utrkivalački dani su davno iza mene pa ne mogu isprobavat i nešto reći.
Za recimo renault 5 gt turbo sam koristio motul 6100 i 8100 i nisam imao problema, turbina je bila hybrid od waltera puhala do 2.0 bara, frga neka kemija maserati ali sam imao i dodatan hladnjak ulja.
Znači to nisu ulja motulove V serije

Total racing je odlično ulje, na tvom mjestu bi isprobao rowe 10w60, aral5w50, neki eneos ili titan fuchs.
Ulje se najbolje može ocijeniti pri ekstremnim opterećenjima i naravno ako se automobil pravilno zagrije jer neki idiot motor može uništit i sa najskupljim silkolineom pa tvrdit da ulje ne vrijedi.
Koliko vidim selenia ide u maserati (ako je riječ o istoj seleniji koja se prodaje u kanisterima) tako da tu ne treba ništa više dodati.
Pitaš vjerovatno za 2.0 ts 16v, moje mišljenje je da nit je to ozbiljan motor za testirat niti se svi mi skupa vozima na stazi tako da će ti možda i prije nekoliko strana spominjani elf 5w50 biti isto tako dobar a cijena mu je 2,5 puta manja.