0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ima tko kakvu dobru preporuku za 166,jtd, 10v prednje diskove znaci one manje, 285 x28 ili tako nesto,, mozda neke malo fensi sa rupicama,, rezbareni i sl.,,
ja sam kolegi za 166 3,2 pitao i nije bilo ništa osim ako se nešto nije promjenilo
Ima li ko kakvu dobru ponudu/link na pločice, a možda i prednje diskove?Treba mi nekaj za moju Cramu.EBC ne radi ništa osim crnih : pa ostaju ATE, Ferodo ili...
3.2 ima 310mm diskoveJTD 10V ima 284mm
Znaci na sve 3.2 stavljaju 330, a na 166icu stavili 310? Kakva je to logika?
EBC GD je maltene stock disk to crno se skine nakon nekog vremena kad se ukoče i onda ti je kao normalan
Evo pitajte kolegu industriala http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=73540.0
Stigla mi ponuda za ATE pločice i diskove.Oko 440 kn/komad prednji diskovi i oko 400 kn prednje pločice, a oko 350 kn stražnje.To je najniža koju sam dobio.Postoje li kopije kojih se trebam čuvati?
Logika je da 166 ima drugacije rukavce i ovjes pa je i prihvat drugaciji. GTA su dolazili sa 305 kocnicama pa su nakon nekog vremena shvatili da nije dobro i povecali na 330 jer je bilo lakse te celjusti s brembo adapterom staviti jer imaju radijalni prihvat, a 310 celjusti imaju aksijalni.
To za Cromu?,, ATE plocice vec imam u pripremi sad trazim diskove,, razmisljam o ovim modernim,, rezanim-busenim,, za 20v ima u ponudi a za 10v nisam nasao ili sam slabo trazio pa zato pita.,, ako nista staviti cu i ATE ili Lucas obicne,, to cu valjda naci,, delfi i slicne ne bih stavljao jer,, hmm kocnice su to
Znaci radi se o prihvatima?A jeli tko razmisljao o efikasnosti i sili kocenja?
da..vrste prihvata čeljusti nisu iste..jesam..zato i prebacujem sa 284 na 330 na svojoj GTjci.. :
1.8TS ima npr pune diskove... A Twingo je vec imao ventilirajuce....
za ATE mogu i ja potvrdit da sam iznenađen koliko su bolji od ostalih... višestruko boljiu standardnoj dimenziji za GT.. nisu se ni na grobniku pregrijale jako, niti općenito...niti jedne do sad nisu izdržale kao one, a imao sam brembo, ferodo, trw.. jedini koji su približno bili dobri su OpenParts RadianceRS .. al evo ATE je i njih nadživio..