0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Stavio bi i ja svoje slike,ali mi baš nešto ne ide.Hebi ga moram odobrovoljiti ženu da ih ona stavi.Oči su mi se tek popodne povratile od one magluštine sinoć.Uglavnim,hvala ekipi na ugodnim društvu,a moje slike kad stignu ,stignu(ovisi šta žena bude tražila za "odobrovoljenje"). :
A čiji je bio onaj fotoaparat? Kod kauflanada? RR di su slike one tete sa praonice?
Hm...ne pitate kak sam preživio kad mi je žena "prelistala" slike koje je dizelaš slikao
RR di je teta sa praonice?!!
zena mu obrisala slike : :
tresla se brda rodio se miš... ajmo slike na sunce da vidimo kakve su u slavoniji komadi
ma nije to bilo na hladno..pazim ja na nju kao oko u glavi.. kad ugrijem derem kad mi dodje inace polako..hehe..zvuk mi je prebrutalan,kn filter i dubravcic zakon.. inace sljede neke preinake pa bi do sljedeceg meeta trebao drukciji doci.. eee a tvoj je zakon..stvarno super izgleda..aj kad budem u pz pa da odemo na pice..
vjerujem da ima,jos kad felge stavis na auto izgledan ce hebeno
neznam,auto je kod majstora,u pon vadi cjeli motor van i pocinje raditi.. jucer se vozim u petoj na 2000 okretaja,na radnoj temp i samo odjednom tuk tuk tuk pocme lupati,ja u stranu,izasao van auto se ugasi..i pomaknut se vise nece,probam u 4 i gurat nece,zvao odma majstora i reko vozi ju,da se odma radi..jbg treba mi auto..