0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pogledaj dugorocnu prognozu i stavi datum sve drugo je lako Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Pozdrav ekipa, Malo sam razmisljao pa sam došao do ideje da napravimo malo veći skup, na jezeru u Orahovici krajem 6mj. početkom 7og . Orahovica je blizu svima , cca 100 km najdalje u Slavoniji je Vukovar, Slav. Brod 60km. PŽ, OS, BJ, DA, SL, VT, NG, DJ, NA baš su svi blizu cca do 80km max 100. Jezero je super pogodno za roštilj i kupanje.(vjerujem da vas je večina bila već tamo )
3.7.2016 neb bilo loše, taman je tada vrijeme za kupanje i rostiljanje
Pratit cu kako teku dogovori,ako sve bude kako treba dolazimo,najvise finacije odreduju
Možda bih se i ja mogao zaletiti sa ženom i sinom od 1 god. Da se dijete odmah privikava
Moze i Os,ako je uvijet kupanje tu je kopika(bazeni,drava) i u svakom slucaju bolji parking
Bolje da organiziramo karting kakvo crbo kupanje nismo ribicka udruga Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Svejedno samo treba nes organizirat i treba gledat neku lokaciju da svima bude relativno blizu.
Cek, ima karting u portanovi
Pa na stazi tamo rostilj i budemo odma copor
Sr je sad krajem 5. ako sam dobro informiran
Ne.znam bas da smijemo tamo zaloziti vatru gdje godPoslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
DaJa sam prosle godine noćio na stazi rostilj na nogice imali i peglaj. A sad stv. Neznam preko dana.