0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pozdrav... Ako bude što od toga a nadam se da hoće iz Virovitice računaj na tri Alfe 145, 156 i 159sw
::::Dzbilja sam malo u vtc kad nemam pojma....treba onda mini meet u vtc prije da se svi vidimo krajem 8og mjeseca dok sam doma? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ha,ha...možda misliš onaj potez od Vtc prema G.Polju? Pa tamo sam svaki vikend na toj cesti na "opuštanju" živaca. Fenomenalnih zavoji,uzbrdice,nizbrdice,široka cesta...
Dogovor za ručak 19.8. u Rusticu u Pejačevićevoj . Može li oko 15h?Dolaze:1. AriVatanen2. Danko00133......Nastavite niz.....
prije 18:00h ja nikako nemogu
Lagana voznja je precjenjena kad imamo bilogoru koja je pusta u određenim terminima pa bolje tamo malo zesca vožnja. ..Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
relacija Pčelić-Voćin e to je za malo zescu vožnju ......
Prošlo ljeto sam zadnje selena tamo ostavio na cesti...uletio kad na sred zavoja sve iskopano :-[Ali ima dobrih trasa...
Si ti stigao u hr ako jesi potegni do os na klopu cugu to ti je cca 150km u jednom smjeru
Pratim temu ali opet nemam sreće sa datumima. 21og letim za hrv, 22og moram u ambasadu odmah. I najvjerojatnije sam u hrv do 28og. Za sve dogovore unutar tih datuma sam za.