0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pa mogo si birat ces sa 146 ili 159 : : ali ti si svima dokazao da se može 2 puta popest ako postoji volja : :
Žao mi je što nisam mogao doći, ali mi je drago što je sve bilo ok.Nadam se da će slijedeći puta biti manje obaveza, pa ću se i ja moći priključiti ekipi.Sorry!
mladen je odlučio umjesto dijete uvest tjelovježbu
tako je, alchajmer me trenira :hehe: :hehe:
A da nije miris roštilja te tjero i davao snagu : : : :
a nije, prerano sam otisao dolje, da sam pricekao jos 20min onda bi jos trcao gore zbog mirisa :hehe: :hehe: Bole159 mi je pravio drusto, da nebi slucajno odustao od penjanja :
U tome je ključ da nije bilo Bole159 nebi ti došo pjehe gore još sa teretom : :
tako nekako, mada nebi ni daleko dosao sa svojom, zapeo bi odma nakon 20m uz brdo i opet bi morao pjehe gore da me pogurate dolje :hehe: :hehe:
A mogo si sa 146 sa njom nebi zapeo dovoljno je visika :hehe:
Definitivno ponoviti na prolece ili pred leto , da se moze duze ostati, jer cim je zasla zvezda bilo je prehladno.Majstori za rostilj da dodju pre svih, da se sve to pripremi dok ostali jurcaju s kartingom
Ionako ima nas par koje karting uopste ne interesuje, bolje da smo na svezem vazduhu nego u onom podrumu. Zabolela me glava od gasova i isparenja, a nisam jedini. Za vreme dok se vi vozate, mi mozemo ispeci rostilj, a vi jedite posle formalno ili neformalno, kako zelite
Nego momci, gdje se mogu vidjeti slike sa kartinga :
odličan skup,šteta što je bilo malo ljudi iz HR,na ovim slikama mi se čini da nas je bilo više iz srb,sve u svemu videćemo se u zagrebu u novembru ako bude čega...
za honde radimo izuzetak, za puga teško sretno
A, ako zaljepi alfin znak?
to ti je kao prat noge u čarapama
ja sam korak od kupovine 205 gti 1.9... autic mi je zelja iz djetinjstva..