e ljudi ovako, da ne bude neke zabune...znaci na vikendici nije nista posebno pripremljeno za rostiljanje..i ja idem tamo ko i svi vi samo sto imam kljuceve

...znaci uopce ne idem do subote...bilo bi dobro da je netko malo vise iskusan sa pripremom vatre itd

..ja znam onako okvirno to za mali broj ljudi, nisam nikad pekao za vise ljudi rostilj. sto se tice odrzavanja itd...jos jednom napominjem da unutra nema dovoljno mjesta tako da cemo bit uglavnom na terasi i u podrumu pa da se dobro obucete..mjuzu cu pustit neku s radia na kucnoj liniji ili ako neko ima neki cd po zelji...par automobila cemo uparkirat gore..na plato ispred vikendice bi bilo dobro da se parkiraju manje Alfe -147,145, Arna, Mito, 4C i sl.

:hehe:jer nema bas mjesta..malo vise dolje mozemo parkirati 159-ke, julke, 156-ice 166-ice, Alfette, Montrealke, Stradalke itd

...svo smece ide u vrece pa cemo ih isto raspodjeliti u par automobila na odlasku i bacit negdje u kontejnere u selu ili dalje...neko sa SW ce dobit najvise

...evo ja konkretno donosim pakiranje cevapa i piletine za rostilj(dovoljno za 2-3 ljudi) i nesto piva...opet ponavljam, nemojte pretjerivati jer cemo bezveze vracati ili bacati..ne mora bas svatko nesto uzimati osim ako netko nema posebne zelje za sebe..napominjem da je jaako mracno tamo kad padne mrak

tako da bi bilo dobro da imate i neke baterijice ili na mobitelima za osvjetljavanje puta do auta i oko vikendice...na terasi i u podrumu ima naravno svijetla ali okolo nema...ja sam se jednom jedva pjeske spustio po surduku koliko je bilo mracno posebno ako nema mjesecine..joj joj