evo ukratko cu pojasniti stvari oko vikendice...dakle posto vidim da bi moglo biti i do 20-tak ljudi onda ovako: imam terasu i podrum...podrum nije podrum klasicni nego samo kao donji dio vikendice u kojem se nalazi jedan veci stol za oko 10-tak ljudi--na terasu bi moglo za stol stati cirka 6 ljudi...unutarnji dio je premali za toliko ljudi, ali pretpostavljam da ne bi nitko ni bio unutra..terasa je natkrivena naravno....e sad, pribora za jelo nemam toliko tako da bi bilo najbolje donijeti plasticni pribor..i da nemamo sranja kasnije s pranjem itd...rostilj je zidani i bilo bi dobro da barem vatru potpali netko ko to jako dobro zna da se ne zajebavamo puno

...pekao bi ja i eventualno jos natko za zamjenu..znaci bili bi rastrkani oko vikendice gore i dolje sto je mozda i bolje nego da samo sjedimo na jednom mjestu i ne vidimo jedni druge, a i laksa je komunikacija

...e sad mozda da pojasnim prostor za aute: dakle nema ga bas puno posto je vikendica na uzvisini..ne znam koliko bi auta tocno bilo, ali pred vikendicu i malo ispod vikendice moze stati cirka 6-7 kola...ukopana je u brdu ali ima plato za parking koji nije velik...sa ostalim autima se moze stati uz Dunav dolje, a tamo bi bilo mjesta...do vikendice onda imate pjeske mozda 5 min :wz..za hranu i cugu bi se dogovorili kako ko i sta, a da ne pretjerujemo kako to obicno biva za ovakve dogadaje pa se onda baca hrana :smilie_keks:

...e sad recite vase prijedloge, želje i preporuke