19-04-2026, 06:59:32

Autor Tema: Pravljenje kljuca na osnovu brave?  (Posjeta: 9958 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline BiGBalabuto

• Trade Count: (0)
  • Pripravnik
  • **
  • Spol: Muški
  • Alfa Romeo 156 2.4 JTD 103kW
    • Sarajevo
Pravljenje kljuca na osnovu brave?
« u: 02-03-2007, 22:17:41 »
Da li je moguce napraviti kljuc na osnovu brave? Rijec je o bilo kojoj bravi od 156-ice. Imam 156-icu i imam kljuc za paljenje sa kodom ali sa tim kljucem nemogu otkljucati ni jednu drugu bravu, osim naravno daljinskim  :))). Pitam ovo jer bih volio da imam kljuc i da otkljucam svoju 156-icu jer da mi crkne baterija mogao bih sjesti i plakati kraj nje  :o000:
Alficita 156 2.4 JTD

Offline joe957al

• Starosjedioc
    • Našice
Odg: Pravljenje kljuca na osnovu brave?
« Odgovori #1 u: 03-03-2007, 15:00:30 »
Da li je moguce napraviti kljuc na osnovu brave? Rijec je o bilo kojoj bravi od 156-ice. Imam 156-icu i imam kljuc za paljenje sa kodom ali sa tim kljucem nemogu otkljucati ni jednu drugu bravu, osim naravno daljinskim  :))). Pitam ovo jer bih volio da imam kljuc i da otkljucam svoju 156-icu jer da mi crkne baterija mogao bih sjesti i plakati kraj nje  :o000:
Pa kako voziš? Da preformuliram pitanje: Ključ kojim pališ auto ti ne otključava vrata?
Those who dares, wins

Offline BiGBalabuto

• Pripravnik
  • **
    • Sarajevo
« Odgovori #2 u: 03-03-2007, 18:50:47 »
Pa kako voziš? Da preformuliram pitanje: Ključ kojim pališ auto ti ne otključava vrata?

Vozim normalno jer imam kljuc kojim palim auto onaj skakavac sa kodom znaci bosh brava je ok taj kljuc pase na nju i daljinski otvara sve vrata i gepek  :))) ali nemogu otvoriti njime vrata i gepek mehanicki to je problem cak ni kasetu za rukavice  :ne2: pa bih volio kad bi neko znao dal se moze napraviti kljuc tako sto cu ja skinuti bravu a neko napraviti kljuc po njoj  :?:
Alficita 156 2.4 JTD

Offline tom147

• Starosjedioc
  • 147 JTD
    • Strmec Samoborski
« Odgovori #3 u: 03-03-2007, 23:16:43 »
ne bi te htio plašiti a ni da me krivo shvatiš
znaš li ti porijeklo tog auta tj. dal imaš sve papire u redu :?:
jer takve stvari su uobičajene na autima koji su bili ukradeni

a što se tiče problema za nemale novce će ti to moći sigurno srediti u servisu, mjenjanjem brava prema jednom ključu

Offline BiGBalabuto

• Pripravnik
  • **
    • Sarajevo
« Odgovori #4 u: 04-03-2007, 10:13:52 »
ne bi te htio plašiti a ni da me krivo shvatiš
znaš li ti porijeklo tog auta tj. dal imaš sve papire u redu :?:
jer takve stvari su uobičajene na autima koji su bili ukradeni

a što se tiče problema za nemale novce će ti to moći sigurno srediti u servisu, mjenjanjem brava prema jednom ključu

hehe auto je ok  :))) provjereno sve, a znaci moglo bi se u servisu srediti to :?:
Alficita 156 2.4 JTD

Offline DOVLA

• Trade Count: (+8)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 sw 1.9jtd Ti
    • zagreb,đubrava
« Odgovori #5 u: 11-03-2007, 10:40:40 »
moj prijatelj bravar meni nekad slagao brave po ključu(na fiatu),znači izvadio i poštelao i sve 5...evo broja pa se konzultiraj,šifra vlado vlajić

098/737-615 tonković
PRODAJEM DOBAR FRIŽIDER.Dobro hladi i ima ostavu za jaja,malo boli kad zalupiš vrata

Offline BiGBalabuto

• Pripravnik
  • **
    • Sarajevo
« Odgovori #6 u: 11-03-2007, 15:08:57 »
Hvala puno na info ;)
Alficita 156 2.4 JTD

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
    • Naljepnice - dizajn, izrada i prodaja
« Odgovori #7 u: 11-03-2007, 19:02:54 »
Pred nekih cca 10,11 godina je moj stari kupio Lanciu Prismu bez ijednog ključa. Zaključat se nije mogla, a palila se na gumb. Normalno, čim smo kupili smo htjeli napravit ključ da može zaključat auto. Ključ je bio onaj dosta zaheban koji ima rupice po sebi. I prema bravi ga je napravio neki tip u Velikoj Gorici, koliko se sjećam ima radionu blizu autobsnog kolodvora (ako se dobro sjecam). Navodno je onda samo on u HR to mogao napraviti. Na kraju nas je koštalo više nego da smo kupili na otpadu druge brave i ključeve  :rolll:

Offline -164-

• Trade Count: (+19)
  • Ovisnik o alfistima
  • ex. 33 1.3V, 164 V6 Turbo, 156 JTD 20V, Gt 3.2 V6
    • Zagreb
« Odgovori #8 u: 11-03-2007, 20:32:06 »
Pred nekih cca 10,11 godina je moj stari kupio Lanciu Prismu bez ijednog ključa. Zaključat se nije mogla, a palila se na gumb. Normalno, čim smo kupili smo htjeli napravit ključ da može zaključat auto. Ključ je bio onaj dosta zaheban koji ima rupice po sebi. I prema bravi ga je napravio neki tip u Velikoj Gorici, koliko se sjećam ima radionu blizu autobsnog kolodvora (ako se dobro sjecam). Navodno je onda samo on u HR to mogao napraviti. Na kraju nas je koštalo više nego da smo kupili na otpadu druge brave i ključeve  :rolll:

kako je moguće kupiti auto bz ključa??

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
    • Naljepnice - dizajn, izrada i prodaja
« Odgovori #9 u: 11-03-2007, 21:33:27 »
Čuj, nemam ti pojma gdje su ti ključevi nestali. Ali papiri su svi štimali, auto je imao 250.000 km, ali je zato i cijena bila takva da za te novce nisi mogao kupiti niti Golf 1., a stari za drugo nije imao. Tak da smo bili i prezadovoljni tim autom.

Schox

• Gost
« Odgovori #10 u: 26-03-2007, 17:27:18 »
Danas ti svaki bravar radi ključ po bravi i to ne bi trebao biti problem. Jedino mi nije jasno kak ti ključ ide u kontakt bravu, a neide u vrata. J
Jedino mi pada na pamet teorija da je netko stavio polovnu kontakt bravu i na daljinskom promijenio samo metalni dio odnosno ključ. Ali pitanje ostaje:

ZAŠTO  :kosa: :?:.

Offline BiGBalabuto

• Pripravnik
  • **
    • Sarajevo
« Odgovori #11 u: 27-03-2007, 00:03:20 »
ko zna sta je bilo prije mozda je pukao kljuc a onda ga je trebalo kodirati pa se vise isplatilo kupiti cijelu bravu sa kljucem naravno polovnu i to je to. A zasto :D hehe auto je provjereno u policiji preko interpola tako da je sve ok sto se tice toga a i nase alfice nisu na crnoj listi lopova ;)  :pol:
Alficita 156 2.4 JTD