Bio sam kod Bobe vi¹e puta i najvi¹e mi se sviða ¹to svaki auto uzia ko da je njegov ko da to radi za sebe a ne za nekog tko uopæe ne dr¾i do auta,svaèega sam se nagledao kod njega i na slu¹ao ...kakvi su ljudi prema vlastitim autima pa to je katasrofa,kaj je najgore to su auti koji vrijede po 30-100 tisuæa eura a ljudi su tako zmazani i nedr¾e do èistoèe da ja nisam mogao vjerovati

.....
Èovjek za svoju uslugu za neke stvari uzme novce ali radi definitivno najbolji posao u gradu a mo¾da i ¹ire,bio je na specijalizaciji u Njemaèkoj ¹to se tièe ,kemikalija i sl,stalno ide van na seminare...¹to se tièe toga,kod njega nema da auto izaðe van dok ga on detaljno nepregleda i da dozvolu da auto mo¾e van....ja nisam mogao vjerovat kad ga gleda¹

...misli¹ si ovaj nije normalan

:---ali radi posao vrhunski

,i sam na svoju ruku èak i oèisti djeolove auta za koje nebi ni pomi¹ljali da bi ih i¹ao èistiti...npr,znao je i skinut felgu da ispolira mjesto gdje prolaze matice

....isod blatobrana

...opruge...bilo je toga....stra¹no

....
Najvi¹e mi se sviða ¹to ti on sve objasni ¹to,kako,gdje i za¹to ba¹ tako

....kod njega se morate naruèit ko kod doktora jel on i je doktor za pranje automobila i svega ¹to se tièe èi¹èenja....