Spray ne poèisti unutra¹njost vodova, ali poubija legla bakterija koje su se razvile unutra, a upravo su one uzroènici smrada i bole¹tine, tako da, u naèelu, spray primjenjen na pravilan naèin da pjena doðe do svih dijelova, ima, po zdravlje i konfor, solidan uèinak. A sad, to ¹ta je unutra sve crno i puno naslaga prljav¹tine... hebat ga - plati èi¹èenje i onda u¾ivaj u besprijekornoj èistoæi. Mislim da se takvo detaljno èi¹æenje ne isplati èesto raditi. Ja dezinficiram s pjenom jedan do dva put godi¹nje uz izmjenu filtra, a ovo detaljno èi¹æenje jo¹ nisam radio... mo¾da kroz 2-3 godine...ako alfica bude jo¹ kod mene. 
Koristim ovo sredstvo i do sada sam skroz bio zadovoljan:
(Image removed from quote.)
I jo¹ ima kokpit od 147-mice na fotki... :hehe:
kaj mislis o tome...stavit kremu za ruke,na ruke,a prije toga nisi RUKE DETALJNO OPRAL...je da spray povrsinski nekaj ocisti ali ne vjerujem da je to to.kad sam ja htio kupit masinu za ciscenje i dezifekciju klime,jer su musterije dosta pitale,isal na neki tecaj...na ja,moras znat di je za to predvideni ventil(ovisi o modelu),moras znat di je filter,moras znat dal treba nadopunit tekucinu...i na kraju mi tip dode u firmu sa kupljenim spray-om i tvrdi da je to dovoljno...moze bit kratko vrijeme,ali detaljno,dubinski nisi nis napravil...odustal sam od te zajebancije.dam to svake 2 god napravit, a posto imam aparat za ubijanje smrada (IONIZATOR ),stavim to u auto i pustim prek noci radit i kolicina ozona koja se uvuce u cijeli auto poubija smrad i svu gamad,a ja opet vesel i pusim ko raketa,a auto nakon 5 god ne smrdi po cigaretama,nema gamadi (milbe i sl zivotinjice),klima mi ne smrdi i vozim...necu tvrdit da spray nije ok,,,ali da doma sam,nemres puno napravit..MOJE MISLJENJE nakon 10 god iskustva u njezi i ciscenju auta ( a ocisceno ih je bilo..u prosijeku 4 po danu rabljenih i 8 novih auta )