bome je al od kormorana je najgore kolko mi se cini, na bravu mi je lak otopilo vidilo se i to dosta kolko je izgrizlo to govno 
neznam ja sam nakon 1-2 tjedna skidao tu smolu sa vrucim uljem i nije mi nista ostalo ... ma tako kada se odgada ono sutra cu uvijek ispadne najgora solucija
haha...istina ¾iva... :hehe:
neznam za smolu...ali znam da za govanca su toliko agresivna da kemijski reagiraju na lak i izgrizu ga....dok smola se vjerojatno stvrdne i najve¾u ¹tetu napravi ako ju na silu sa mièe¹ sa laka...jer onda ogrebe i poèupa sve za ¹to se primila...
ova fora sa vruæim uljem mi se èini ok....budem probao iduæu puta ...ali na tuðem autu

Moj bravo na¾alost ima previ¹e o¾iljaka na laku u ovih 16 godina vo¾nje...pa se ne isplati tro¹iti novce na profi poliranje....eventualno na povremeno u kuænoj radinosti tek toliko da malo osvje¾im lak...i da neke povr¹inske ogrebotine nestanu...i da se vrati sjaj boji...koja inaèe dobro izgleda po mraku....
dok ga ne polakiram....neæu se previ¹e truditi...tek onda æu se posvetiti redovnom odr¾avanju....
Takoðer, vidim da u toj spomenutoj praonici ima jako puno Alfi..¹to je znak da alfisti znaju ¹to je dobro i da se trude imati odr¾avan i "ulickani" auto...