jesu i to vecina al nisu svi,onaj decko iz matulja stvarno dobro radi nema tko ga nije pohvalio,slike mi je pokazivao koje je sve aute polirao vjerujete da je fuser da mu ljudi sigurno nebi dovozili takve aute na poliranje.
I to sve za 500kn ??
Neznam kakommu se isplati jer majstore 3M pasta nije jeftina, treba ti samo materijala za toliko love skoro, a di ti je ona zayebancija sa zasticivanjem auta, odnese najvise vremena i zivaca i svega, izgubis jedno dobra 4 sata dok samo zastitis auto kako spada, i sta si napravio, samo zastitio, a di ti je onda trajanje komplet poliranja...
cijeli dragi dan se imas oko auta sta zayebavati, materijal te kosta skoro kao navedena cifra, neznam gdje mu je tu zarada ili profit, jedino ako to radi samo iz ljubavi i gusta prema autima pa samo vraca ulozeno tj pokriva materijal :hehe:
da bi se to isplatilo za te novce to mora biti neka pasta puno losija tj jeftinija i sva sredstva, a sta se na takvima dogadja? to da drugu sezonu imas lak na auto gori nego sto je bio kad si dovezo majstoru da ga ispolira..
to ti tako u pravilu bude kod vecine... frend mi se bavi time, i nagledo sam se stvarno svega...