1. taj auto sam ja vidio u Zg na tehničkom kraj stare samoborske i uzivo izgleda jako lijepo, bio je parkiran vani...
2. prouci zakon o zastiti potrosaca
3. ako sam dobro shvatio ( motor ima špene u sebi ) ti moras generalnu izvesti i to odmah
4. sa svime kaj si nabrojio ispada totalka
5. to sto je auto rabljeni nema veze, ti si ga platio posteno, da si kupio i vrecicu bombona imas pravo na povrat a ne auto
6. ako su ti ga prodali za 3000 e, trosarina je 4000, homolagacija 1000, dovoz 300, marže je imao bar 500e, pdv 25%, naknada po kili 0,75 lipa, porez na dobit... bla bla.... auto su platili cca 1500e mozda i manje... sad otvori mobile de i pregledaj austriju i njemacku i nadji 147 za te pare. to su groblja. zelim reci, znali su da prodaju groblje...
7. auto je lijep, meni se svidja 
8. drugi put kad kupujes auto nazovi mene :icon_lol:
pa posalo sam ti PM jos malo pa ce mjesec dana nisam dobio odgovor
cifra koju mi je frajer dao za auto bila je cisto ok (na ime dakle sa prijepisom) i znam da je vani placen dabalesku al isto tako da je auto dobio u setu s jos njih 10 tako da je imao debelgo lufta..na kraju mi je napucao cifru mimo dogovorene i to mi je krivo sto ga nisam odjebao al kako sam hitno trebao jos jedan auto reko ajd zazmirit cu samo da se opet ne hebem tjedan dana gore dolje
auto nije nit lijep nit ružan, klasika za 147-icu, dok je u interijeru s obzirom na godiste i km jako dobro ocuvan i nemam zamjerke
kazem ono na prvu sto sam pogledao i probao "znao" sam sto kupujem i jbga za te novce nisam nista vise nit ocekivao nego su me jako zasmetale te "skrivene" greske i to definitivno nije u redu..promijenio sam hrpu auta i za svaki sam posteno covjeku rekao sto je, a na njemu je da se odluci pase mu takav ili ne..samo ocito jako nas je malo koji isto razmisljamo
na tehnickom je valjda bio taj dan kad ju je meni isporucio jer je auto direkt s tehnickog doso k meni na dvoriste i jos sam frajera vozio nazad u zg s gtjkom..pa se putem napricali skroz ok decko ovako na prvu, a sad kazem ne bi mu dao ni da mi kod dede staju pocisti
@Constantine pa sta nisi ponudio..nista te ne kosta pitati..ja nisam rekao da ne bi dao novce za dobar auto, samo realno prema stanju auta..ja sam i svoju 147icu prodavao i bio medu najskupljima za tu godinu al sam znao kakav auto prodajem i sto je sve radeno i stanje i zato je takva bila i cifra...dosao covjek auto vozen u 2 servisa sve je potvrdilo moje teze i covjek platio..evo ga bez ijedne greske vozi se..
dakle nije problem platit nesto to je stvarno tako
a velim ovaj je dao prihvatljivu cijenu sukladno stanju auta bar prema videnome, da bi na kraju bio macak u vreci
auto cu ja dovest u top stanje samo je tu dalje pitanje same isplativosti kupnje itd..