Daj malo više detalja o čemu je riječ?
kupim auto iz uvoza, vidim da je farban, provozam ga auto ima 191 000 ne ocekujem nov auto, cifra na granici isplativosti za 2001 al reko ajde ima opreme lijepo izgleda uzet cu
jel sve ok, da da..servis napravljen u VAR-u (Var d.o.o.), mijenjali i senzor bregaste jer je to kao bio problem kad su auto dofurali iz Austrije, reko ajde super, pogledam reko ajd ok al ćeš mi ga regat i prebacit na mene..može dogovorimo cifru i to je to..ostavim kaparu i cekam da mi se javi
papiri se otegnu 2 dana duze od dogovorenog..ok sutim reko u Hrvatskoj smo nista nije cudno
frajer isporuci auto, cifra 2500kn veća od dogovorene..ajd i to prešutim isplatim sav sretan samo da to više završim
auto na dvoristu parkiran kako je dovezen, drugo jutro ne pali... dijagnostika hrpa greški od EGR-a, senzora bregaste, radilice itd.. zovem ga kazem mu sto je jer auto od kad mi ga je isporucio nije napravio niti 20-ak kilometara i već ne valja
nije on kriv daje broj od servisa koji su to kao radili, zovem njih oni uopce ne zele puno raspravljat nek se ja nazad obratim prodavacu (logicno)
zovem nazad njega dogovorim s njim usmeno da ce rijesit trosak servisa (vucnu reko imam asistenciju ne mora platit tih 500kn).. auto rasturen kod mog majstora, svi sarafi u periferiji motora skrhani na silu ih netko sarafio, kajla kod bregaste također, motor pun špene, remen slabo dotegnut, volan kako su tapicirali isto kad su vračali nisu dotegnuli dobro da mi negdje nije ostao u ruci..
nazovem ga sve mu to kazem da da..ok ok.. pitam kad i gdje se nademo da rijesi ceh za majstora budemo se culi
od tad prošlo 5 dana, zvao ga 3 puta i ne javlja se..poslao 2 poruke ne javlja se s tim da ih je pročitao na viberu
danas ujutro auto opet ne pali, opet vučna, opet kod majstora sad cijeli motor rasturen i slazem na novo
njemu pisanim putem upućen prigovor na vozilo, odvjetnika sam angazirao pa cemo vidt
auto je kod mene od 26.11. i nije napravio sve skupa 30km u voznom stanju
p*zda i dalje se ne javlja i ne odgovara...