Ukupno Glasova: 5
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Eto baš sam bio u Subotu u servisu, i pokazuje mi frajer lijepu novu crvenu 147-icu 1.6TS za 17000 Eur, JTD bi ispao negdje oko 19000Eur.Nemogu vjerovat da je to tako povoljno, sad si mislim kad bi uzeo rabljenu 147 JTD 5 godina staru, iz uvoza sa nepoznatom prošlošću, nepoznatim vlasnikom, nepoznatim brojem Km, u kolko tolko solidnom stanju morao bi dati 12000Eur, a na tim kilometražama se kvarovi i popravci samo počinju redati jedan za drugim.Što znači da je 147 jedini novi auto koji bi ja kupio (možda i jedini i koji se isplati kupiti novi), i onda si 5 godina car, samo redoviti servisi, bez puno brige i onda opet novo
U pravu si.... Samo meni 147 nije u izboru :rolll: osim ako je naravno GTA u pitanju..... da je para otislo bi se po 159 2.4 JTD...mozda za godinu dana ako bog da )) ))
Citat: Niko - 28-01-2007, 18:53:19 U pravu si.... Samo meni 147 nije u izboru :rolll: osim ako je naravno GTA u pitanju..... da je para otislo bi se po 159 2.4 JTD...mozda za godinu dana ako bog da )) ))Ma ja sam u ogromnoj dvojbi za idući auto, 156 koja mi je elegantnija i ljepša, ili 147 je daleko praktičnija :rolll:A što se tiče 159 o tome ni ne razmišljam, pa ta koju si naveo košta ko dvije 147 JTD
GT, posto je zadnji motor koji je kompl. od Alfe bez mjesanja prstiju GM