sinoc bija vani u zd, jutros krenia doma.. vozin polako jer san pija jbg. kad neki lik prozuji kraj mene i ja normalno nizu i za njin
... on stane na zuto ja proletin, drugi semafor je bilo nemoguce stati na crveno ( ono 3x brzina vise od ogranicenja). cujen svijuce neki vrag, plavo mi svitli po autu pogledan oko sebe kad ono skoda
na guzi....nakon sto je svuklo mene i alficu i 2 ure sto san tamo ceka na cesti, napuva 0.68=1000kn i crveni semafor 2000kn. i vozacku na 12 uri. brzinu valjda nije pisa iako je komentira nesto...sto mislite eli se more kakav popust dobiti na ovo 
Ti se uopce ne pokusavaj zaliti, odi u PP, vidi dal mozes eventualno platiti onih 50% unutar tri dana od izricanja kazne i poklopi se usima. Ako se pojavis na sudu s ovakvom kombinacijom prekrsaja mozes samo jos gore proci...
Iman pitanje, uvatilo me sa 151 di je ogranicenje 80 i kad se oduzne 10% ispadne 136. To je od 3000-7000 i misec dana vozacke, sta mi je najbolje pisat u zalbi sta bi moglo proc s tim da mi je to prvi put da se zalin, i zadnji put opomena prije godinu ipo. Jeli se mogu izvuc bez da ista platin ili ce mi samo smanjit kaznu 
Vozacku tesko da ces spasiti, eventualno ces izvuci neko smanjenje kazne ako ti se smiluju na sudu.
I kako su vam vec napisali, dajte se spustite na zemlju, s takvim prekrsajima nema teorije da se izvucete liso, platit ce te nesto kako god...
Meni je prije dva mjeseca dosla kazna zbog kamere, 147 di je ogranicenje 90, umanjeno na 132. Srecom obilaznica a ne u gradu pa samo 1000 kn, otisao u PP drugi dan, pitao da li eventualno vrijedi onih 50% popust na placanje unutar tri dana, rekli mi da vrijedi, otisao to uplatiti, pokrio se usima i bio sretan da nisam dobio vise...