1.
Zastava 101 - prvi put za volanom, metar pa se ugasi :hehe:
2.
Golf 2 1986 DIZEL - prva prava voznja, i danas dan ga imamo i krece se, reparirana sasija, potrosnja samo 3.8 litara pfff nevjerovatno

3.
Skoda Fabija 1.9 TDI crveno DI COMFORT - bila godinu kod nas i zamijenjena za sljedeci auto;
4.
Ford Puma 1997 1.7 PLIN - PREPREPRELIJEP auto i nikad ga necu zaboravit, torch crvene boje lijepe alu felnice i puno curica subotom uvece

ali kada ides na more samo jedan kofercic moze stat i to je to
5.
Lancia Lybra 2001 1.9 JTD SW - otisla Pumica i jos para, ali se isplatilo, i danas dan je imamo i vozamo, nedavno je stala na autoputu totalka umrlo sve, na kraju ispalo da je to samo bio mulj u gorivu

100 kilometara poslije lisica pocinila samoubistvo na hladnjaku lybre, hladnjak taman popravljen, dan dva poslije turbo ne radi, repariran vacuum senzor i sve super po starom

6.
Alfa 166 2.0 T.S. PLIN 2001 - New Love

ona je sada najaktivnija, motor totalno repariran, ugradjen plin, nije nas izdala jos nikad, treca registracija ce bit na ljeto, nocas negdje oko 20 sati sam poceo ugradjivati novo pojacalo i subwoofer, zavrsio sam u pola 3 ujutro

USPJESNO hiihhi. Znaci pojacalo od 750 watta i subwoofer od 200 watta i cekam da mi dodje LOUDLINK ovih dana