Di bih mogao u Rijeci obaviti zamjenu kanalnog remena i remenice radilice da mi netko to ok i stručno napravi i fer i pošteno mu platim, bio sam i kod famoznog Darka i kod mnogih međutim svi nešto fušare i izmišljaju.
Dakle ne Darko sa Kastva nikako, Auto Glavan - Vežica, Kivela-Kostrena, Auto Stella Tibljaši, onaj neki iz Voloskog Dubravko čini mi se, dogovaram se sa čovjekom tri tjedna i samo me voza nazovi idući tjedan pa onda opet idući itd, razumijem da čovjek ima posla ali naruči me mjesec dana unaprijed u x sati i ja ću doći a ne zavlačiti iz tjedna u tjedan... Bio sam kod još njih par, bivši AC na Pećinama neću ni spominjati koji lopovluk, neka su i zatvoreni ovdje, ali ne mogu se više sjetiti od 2008 otkada imam ovaj auto, nemam živaca više se natezati. Dosta njih mi drži auto dva tjedna i govori evo sutra ću napraviti sigurno, onda drugi muljaju, izmišljaju kvarove kojih nema, autoklimu sam punio pet puta i ustanovljeno je da pušta negdje, svi kažu otkrili su kvar zakrpaju to, napune je i meni klima drži tri mjeseca i evo opet neki dan uključim i puše topli zrak, treba počet ići sa pištoljima po servisima očito, nemam živaca više, ako imate stvarno nekog ok i korektnog preporučite, plaćam odmah bez zavlačenja, ali oću da se posao korektno odradi...
Eh da bio sam jednom prilikom čak i u ovlaštenom onom novom na Martinkovcu što je preuzeo licencu od bivšeg AC Pećine, trebao mi neki nosač motora, čovjek koji tamo radi muči se gleda po skicama, a auto bio na pregledu, pita mene dal je to taj, traži kaparu unaprijed samo sam izašao... Kad bih pričao sve situacije pisao bih do sutra o raznim servisima, jednom prilikom odem kod električara da mi popravi lampicu i lik mi mazne tapecirung iz gepeka, odnosno siguran sam da nije on nego netko od njegovih majstora, neću imenovati jer je dobar majstor, ali očito labav sa zaposlenicima, dakle bio je sivi unutrašnji tapecirung gepeka, čovjek mi mazne komad, stavi crni i ubjeđuje me kako je takav bio
Eh da preporučio bih Autoservis Bivio bivši Kajba, šteta što samo ovjes rade, dečki su fer, korektni i pošteni, naruče točno u dan i auto isti dan bude gotov, za njih svaka čast

I za auto dijelove naravno preporučujem industriala, auto dijelovi Moris- Dražice Grobnik, uvijek se brzo dogovorimo i dečko ima strpljenja za sve upite tako da

Hvala i Sebu na odgovorima ovdje na forumu...