Utvrdili su da je kvar na centrali, ok to su naplatili. Mada ti tvrdiš da nisu ništa utvrdili >Ti promjenio centralu dođeš kod njih i tražiš povrat novca 
Meni je Stevo ok..
Nisam ziher al mislim da meni na puntu nisu izmjenili vilicu a uredno naplatili, jer kako bi drugčije vilica otišla u roku od godine dana :rolll:
Ne, nisu utvrdili niš. Rekao je da ne zna kaj je s centralom, da ju treba izvaditi i reparirati.
Utvrdili su samo da se nemreju spojiti na centralu-znači zaštekal je dijagnostiku koja mu je izbacila connect error i do su naplatili.
Da sam igdje drugdje išao-to nebi SIGURNO naplatili.
TO je lopovski, nastup Stevice je bahat, s time da ja ne spadam u galamđije.
Sad sam opremljen tehnički i maximalno kaj mogu slažem si sam.
Kao što sam već spomenuo, dečki iz dućana s dijelovima kod Prikratkog su druga priča, nikad nikakvih problema, dijelove koje sam trebao su brzo naručili, nazvali kad su stigli itd
Nakon dosta dosađivanja Sebu s upitima preko foruma :

, konačno sam ulovio vremena i otišao do Bertola, iako sam na knap s vremenom i u oba smjera nekih 200km.
Za one koji hodaju tamo, ne trebam niš reći.
Ali za one koji još razmišljaju-APSOLUTNA preporuka.
Od načina komunikacije, ljubaznosti, načina na koji radi-to još u RH nisam doživio.
Mnogi se boje ovlaštenih servisa radi cijena. Ali ne treba zaboraviti da kod fušera nema garancije na dijelove/ugradnju pa i nema neke uštede