0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pala je odluka da se kupi nova alfa koja bi trebala sluziti kao auto za svaki dan,pa ako sve bude kako treba , Junior bi trebao stici za nekih 90-ak dana.
Super, čestitam. Kako to da ste isli na Junior a ne Tonale jer su im cijene blizu?Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Upravo dobio mail od zastupnika, ne mogu vise naruciti Ibrida Speciale model jer dolaze novi paketi opreme koji ce se zvati Junior, Sprint i TI. Naravno, da i cijena ide gore
pa ima i sport speciale
sad sam bio u autocommercu i u salonu je speciale plava...
Rade si uzmi Reno 5 za po gradu, meni cak veca fora
Da bas sad nakon xy alfi bude uzeo renolkuSent from my SM-S938B using Tapatalk
Ma dobar je i ovaj "Peugeot"
Pa do Giulie Stelvia svaka od 80ih je bila nesto jos osim Alfe pa nije bio problem.Sretno sa novim autom.Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Je moguće naručiti kod novoga one 20 cola felge sta idu na Veloce na Speciale model? Felge koje idu na Speciale i te modele sa tri kruga nikako ne stoje,dok one 20 od Veloce sjednu super,i bas promjene auto.
Zasto ne, na kraj krajeva i to je Pug.
Nikada nisam vozio nista drugo osim alfe, tako da hvala ne bih. Davno sam poceo s 33 , pa 146 , 147, 156, Giulietta , Stelvio pa nek bude i Junior u nizu
Možda za desetak godina će ga ovdje prihvatiti kao Alfu Što se mene tiče i nakon šest mjeseci mi navuče osmjeh kada sjednem u njega, i vidim uokolo zmijice, a i ima i značku i natpis Alfa Romeo.
Izgleda da Junior stize za nekih 30-ak dana.
Sjecam se kad samo kupio novu Giuliettu , bilo je svakavih komentara, a sad je eto prava alfa
Gdje si uzeo, kod Jurice u PSC Primorje?