0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bome fina Brera Meni je sad i žao što nisam uzeo benzinku nego sam slušao ostale pa uzeo 2.0 jtdm ,ali šta je tu je.Vidimo se na nekom susretu
Hvala ekipa A slušaj dizeli idu super i pouzdani su,ali ja nekako nisam za njih. Mora mi kucat benzinsko srce i bit šta tiša i uglađenija. To mi se više slaže sa Brerom pa sad kakav god bija.Platija sam je isto koliko i kolega Roadrunner. Mislim da sam vidija negdi koliko je on platija. Visoka je cifra,al auto je sa dobrom povijesti bez išta hrđe,limarijski vrhunska,a zasad izgleda i dobrom mehanikom. Uzea sam i ove lusso tapete u Squadra Sportive. Super izgledaju.Moram se sa ovim interijerom pozabavit. Moram ostala sjedala očistit i premazat. Ove sive komade table i tapet planiram u crno sve,lajsne idu u oem one alu srebrene. Loš mi je i jedan prednji zvučnik pa sam uzea neke Alpine. Triba bi to ugradit ovih dana pa ćemo vidit oće išta valjat.
Opaaa. Nisam nikad s toga naručivao. Jel imaš neki link za ovo..i mene bi zanimalo. TOP izgleda
Hvala imenjak Sve sklopljeno. Sada je to puno bolje Alpine super zvuči. Sad se napokon može normalno slušat štogod. Davno su originali dali svoje.Mislim da ću ih i zada osvježit kad budem skida oplate.
Ova Brera od uvjek mi je bila brutala, sjecam je se s onim Novitec lipom i bijelim felgama. Bas je bila pojava, i uz sve to jos crveni interier, di ces bolje
Bome sad je tip top, unutrašnjost ka nova, još kad se porede oplate i sve, bit će mint stanje auta.Preporuka za zvučnike, gledaj što više da imaju osjetljivosti, tipa 90+dB W/m, da sviraju na playeru odlično uz sitne postavke zvuka...Focal, Hertz, Audiosn i slično