Pozdrav,
Jedno pitance... Dolazim u suobutu na skup i prijavio bih se za noćenje za dvije osobe u Ambient parku (150 KN po osobi, ono vlastita kupaonica i doručak) pa me zanima samo par stvari. Prvo, došao bih vjerovatno oko 15-16h jer prije toga imam poslovnih obaveza u Slav.Brodu i u Zagrebu pa ne znam koliko ćemo se zadržati. Vjerovatno se vidimo na kratingu i derneku. Eh sad zanima me kada se možemo check in u Ambient parku za noćenje i da li nam treba neko od Vas. Ako dođemo ranije ne bih vas ganjao po Sljemenu i sl. već čekao u parku.
LP

s obzirom da smo vlasniku ambient parka morali javiti prije 2 dana koliko ljudi će doći, a kako nije bilo prijavljenih, rezervaciju smo morali otkazati kako bi čovjek u slučaju drugih upita mogao iznajmiti sobe.
Ipak, na kraju je dogovoreno s njim da ako netko izrazi želju za noćenjem da mu se javi na 091/570-9333 pa da se dogovori direktno s njim.
Cijena od 150 kn za noć sa doručkom je bila ako bi popunili cijeli kapacitet, kakva će biti za samo 2 osobe, ne znam
Ukoliko on nema slobodno ima dosta drugih smještajnih objekata (villa aria, hotel martini, hotel antunović)