0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Može Android i Apple, kako ti već paše(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Može mali review? Gdje je kupljeno, detalji oko ugradnje, korištenje, brzina itd...?Hvala!
Još jedna zimska (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Po meni ove zimske puno bolje stoje na Stelviu nego ljetne.
I meni
Stize zima , a putovati se mora(Image removed from quote.)Zimski set je goreSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Uranio si.
Treći set stražnjih diskova na predjenih 50K km. Možda Brembo poživi malo duže(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Treći set? Kako to da se troše toliko?
Struja stalno korigira zadnji kraj.Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Korigira, pa što ima kočiti? To radi traction control?
I one gluposti kao auto-hold, gdje stalno zateže ručnu kod stajanja
Ma nije mi toliko do trošenja pločica i diskova nego mi smeta što budu izbrazdani da je čudo. I zbog toga se ċuje kad se koči. Vidjeti ce se sad s Brembo setom. Możda je do materijala diskova i pločicaSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Zato sto se stavljaju keramicke plocice, uzmi neke mekane ebc ili sl ja sam tako rjesio problem na X5 I sad mjenjam plocice a diskovi traju a kociSent from my SM-S918B using Tapatalk
Meni taj auto hold sad po zimi je zesca glupost a ne mogu ga ugasiti na abarthu.Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Čudno da nema tipku za to.Ni preko dijagnostike nema te opcije?