0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zamisli scenu kako Zagrebacki Alfisti idu na susret u Split: rentaju cijeli vlak da bi prevezli aute. Kako smo bahati
Samo da zlobnici ne bi rekli da je to jedini nacin da dodju do Splita, pola bi ih se pokvarilo putem Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
...koji su to zlobnici?...
Jako jeftino, samo kaj taj put traje koliko, 10-12 sati?
Ko na šlep službu
Nego mene brine ulaz izlaz na vlak koliko je to user friendly za niska kola 😎Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
Ponest cemo daske, fosne i ostala pomagalama nebi trebalo biti problema, budemo isli u izvidnicu
Nije bas bajno ...
Firma mi je na deset metara od utovarne rampe na glavnom kolodvoru, ak mi bude usput i ak bude vagon tamo mogu ti uslikatPoslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Pol ekipe nacugano bi trebalo skidati aute s vagona, biti će sreće ako prođe samo s par ogrebotina
Ajde molim te Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
Danko, gewinde i onda nece bit problema... Imas vise od 2 mjeseca vremena
Pa valjda budes nasao 10 minuta u sljedeca dva mjeseca, nemoj da se ja moram skitat oko kolodvora
Tebe ce jebat jedna druga stvar, a to je koma cesta koja ide prema rampi, to su krateri.Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Danko je na gewindama samo mi se ne dize i spusta jer sad je podesena za voziti super i optika napravljena a sve cu razjeb ako bude dizao spustao A gle uvijek mi ostane 147 ona je kao koza Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
Ti si neki miner, ubijas nam volju
Kažu da se tamo vrzmaju zene sumnjivog morala
Kad nemogu ja ici, zasto bi vi mogli,haha.Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Kad dođe vrijeme za utovar , tamo nema više ni psa ni mačke, niti ikakve firme rade, samo tu i tamo koji pijani željezničar