ljudi govore da je opće poznato da se alfe kvare, pošto još nisam vozač htio bih znati kak je to sa 156-icom, di je slaba, kaj se treba gledat kad se kupuje,jesu skupi djelovi itd. to mi je fakat najbolji auto, ali ak je istina da više voziš zamjensko vozilo ne isplati se
O toj kvarljivosti bi se dalo porazgovarat. Nemaran vozač bi i tenk potrgao, njemu ne pomaže ni nov motor iz tvornice. Ujedno to pričaju likovi koji su do jučer vozili tatin dizel, sjedi pali i gas do poda. Kad sjedne u alfu i to napravi, strga motor i psmtr nikad više alfa. Alfa ima srce i dušu i uvijek ti kaže gdje je boli, ako joj ne pomogneš na vrijeme kaznit će te, a ako joj daš kaj te traži sto puta će ti to vratiti, i vjerno te služiti. Jednostavno je poput male bebe na koju moraš pazit i gotovo. Meni se hrpa ljudi čudi koliko novaca dajem u svoju

i trkeljaju bez veze, jer je po njima bez veze mijenjat ulje na 5000 km, ja sam glup, voze koje kakve nove kante i kad dođe redovan servis masno ih operu, ali to je normalno jel je kao nov, jel ja nemam pojma. A kad sjednu samnom se vozit i vide kaj je auto, kako ide, o držanju ceste neću ni govorit, ostaju bez riječi, samo šute i nakon pet min, jebate kak to ide, daj mi krug. Da zaključimo, svaki auto koji održavaš će te služiti, ali ipak karizma je karizma. Alfa je auto a sve drugo su automobili. Jednom alfa uvijek alfa.