Upalila napokon prije par dana.

Upalio sam je na način da sam spojio immobiliser od 156 direktno u ECU jer zasad nisam uspio sa "virginiziranjem", ali nadam se da ću uspjeti.
Uglavnom, sad se bavim prepravkom instalacije za ventilatore jer GT ima jedan, a 156, dva komada.
Bilo je malo nezgodno naći mjesto za ECU jer na kraku šasije gdje je prije stajao , više nema mjesta pa sam ga uglavio naprijed na kabinu, pored filtera goriva.
Sad ostaje još da napravim proxy alighment i nadam se da će mi onda na tabli većina stvari raditi, odnosno sve osim greške za kod ključ, što je normalno.
Sviđa mi se to što je recimo i auspuh pasao na šaraf..

Da, auto sam probao onako malo , bez haube, farova,... i mogu reći da je skroz drugi feeling u vožnji, baš se osjeti 5 cilindara.
Ako ima netko ideju za neki emulator za kod koji bi spojio na body, čisto da mi ne javlja tu grešku, neka kaže.
Još jedno pitanje, ima li netko iskustva sa K&N filterom na tom 2.4 motoru, kako se auto ponaša, jel se izgubi na "elastičnosti" auta u nižim obrtaja,.. ?
Pitam zato što ako bi stavio K&N odnosno neku jeftiniju zamjenu, oslobodilo bi mi se dosta mjesta za kutiju sa osiguračima jer i to moram sad negdje ugurat pošto na GT malo drugačije sve to stoji.
Thanks