0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A koliko ljudi se može najesti sa jednog pladnja. : ali onako pošteno.
.. jedan pravi muž.. : :hehe: : pade mi netko na pamet... al neću ništ pisat...
POZDRAV DRUGARI ! Stvari stoje ovako - plan i program za skup ALFISTA za 18.11.2012 godine;- od 11.30-12 okupljanje u Bjelovaru na parkiralištu ( bivši Pevec ) Radićev trg , na samom ulazu u grad od strane ZG.-12.00_12.15 formiranje kolone i polazak prema V.Trojatvu- 12.30 posjet eko kući V.Trojstvo-13.00 sati polazak za Maglenću -13.10 dolazak u Romsku kuću , kratko upoznavanje s romima Lovarima, degustacija brlje-14.00 odlazak u planinarski dom Kamenitovac na rućak i druženjeNAPOMENA. razgledavanje romske kuće plaća se 10kn po osobi, djeca ne plaćajuJELOVNIK : Aperitiv domaća brlja ili nešto iz alkoholnog miljea Juha Plata : Pohano, krmić ili vratina i piletina Prilog :povrće ( grašak, mrkva šampinjoni, krompir ) Salata Desert .: savijača ili pita od sira i jabukaCIJENA ZA KLOPU JE 80 kn.PIĆE PO VOLJI MOLIM VAS DA MI DO PETKA POTVRDITE DOLAZAK ZBOG LAKŠEG ORGANIZIRANJA RUĆKA1.peabj_junior + bolja polovica +2.Kristijan Stjepanović +3.Argor4.Kola1565.Hrvoje Martinovi +6.Kix+vektor7.ARenzzo8.hrga, Curly, čudovište9.Nikola Jagunić +10.TOMMY_BOY + Tata 11.tomo 159 + bolja polovica i djetešce12.Alfa dreams + zena i malac13.danko001314.peabj +15.16.17. 18.19.20.
NAPOMENA. razgledavanje romske kuće plaća se 10kn po osobi, djeca ne plaćaju
: : valjda nam neće koje uvalit
Meni je cigana, pardon Roma, dosta i na poslu :hehe:a sad ih moram posjećivat i na susretu Alfista
Ja ću poštivati domaćina i otići na to kaj je pripremio. Osjećam u kostima da ću se dobro nasmijati i tjerat zahebanciju u romskoj kući, a usput napričat ću im se viceva o ciganima :hehe: :hehe: :hehe:
možda prodaš i auto jer oni vole bjele lađe :hehe:
Ti dolaziš s pravom Alfom ili onom Opelovom prasicom? :hehe:
pravom alfom u srcu (opel astra karavan 17cdti 110ks euro5 6gang)
I mislil sam si :hehe: :hehe: Jako si neozbiljan Za nekog tko radi u :
ja neozbiljan :grinning-smiley-044: idem od sukoba mišljenja da nam ne zaključaju temu
Cek os reci da od dvije alfe i mazde ti bus dosel sa opelom :
Pa brata ti u mazdi stalno vidim kako se voza po gradu si siguran da ces je stic uzet : :
o da, telefonski poziv i ona je nazad doma kod tate
Mora da si mu do ro zaprijetio cim uspije komade vozit doma i uspit da se odma nacrta doma :
Hrga,Curly --> jel se nađemo u KC pa dalje skupa :
Peabj --> u planu ne vidim kavu u Bj :Okupljanje,vožnja do romića,pa posjet tipičnoj HR etno kući(isključena struja,voda, plin .. ) ,pa klopa,alkave nema..Hrga,Curly --> jel se nađemo u KC pa dalje skupa :
Hmmmm ... mi smo mislili po autoputu, pa s druge strane, ali budem vidio sa ženkom. Prvo da 100% potvrdimo dolazak.