0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ima i igica neku kombinaciju na Dravu, pa bi mogli u 7. mjesecu isprobati i to mjesto. Čisto radi znanosti, nije meni do čevapa. :wz
Ja sam čak razmišljao tu kod mene ima lokalitet bivše međimurske hiže, fina hladovina, malonogometno igralište, mislim da je i nešto dječjih igračaka tamo odnosno tobogana i sličnog... Velika šuma za šetnju, dolje ribnjaci, za cjelodvnevni odmor dušu dalo
Krenule zadnje pripreme za susret
Aaaaa kompjuter.... kaj da kažem. Bili tamburaši, bili gosti iz Beograda, popeklo se 4-5 kg mesa-ode 10l vina itd. itd. Donjeli se neki stolovi, obavila nabava, prebacili odojci... Generalna proba je bila bomba. Sutra sam je od 12:15 na parkingu trgnoma i čekam u sunčanim naočalama jer bi bilo ružno skinuti ih
Pa nije valjda tako grdo : : :
Prije ili kasnije budeš, a onda slikamo. ZA ZNANOST!
Ma ne bi bilo tako grdo da se sad upravo nisam probudio jer moram u 7:00 biti na carinskom terminalu na Žitnjaku. Tko zna kak bu to tam išlo Dok to obavim pa dok se vratim, podočnjaci će samo narast. Jedino što ću izgubiti je miris vina...
Alkići
Ja nažalost na poslu, ali bit će "čelični kotači" tamo, kad vidiš bijelu policijsku bembaru, pitaj vozača kako mu je 166 to ti je član foruma Jarza.Tete uvijek poslikaju, pa ću vidjeti kasnije.
Pa mogli bi onda gađat 21.7 (subota), taman je pred kraj.
. Velika šuma za šetnju
znaš da se ja ne volim slikat auteke su poslikali...valjda bu netko stavil na forum koju bw. alfadreams, se našli možda kajinu dudu? :icon_eek: