0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Doma sam još danas, došao sam jučer navečer
Spominje se roštilj ,možda se provozam
ide ko od vas v komarom mađarsku????
može može samo doleti :ok:no lepo ka si rekel :rolll:vidim sinek ti još neznaš najnovije vijesti : :
kak bi i znal kad je forum prepun tvojih gluposti pa se nit nebrem znajti,sinek skockaj se
onda te pogledam ak najdem časa,ja sam opet došel malo,al neznam točno da idem nazoj
ajde više kad bude kakav roštilj pao : : : Ajde popis za 4. 6.2010 mjesto marina prelog u 17 h
Banner je pre meni doma u hrBum probal ka dojde do mrzloga prije meeta,ali nebrem nist obecati
Za rostilj moras imat dobru logisticku pripremu Daklem, po glavi xy kuna, pa "nabavni referenti" krecu u realizaciju nabavke, da bi "okretac mesa" mel kaj bracati. Naravno, ostali mu daju "moralnu potporu" ispijanjem pivuse i inih pica Any questions left :
Mrzli je do DRUGOG vikenda u Rijeci...
je vec 5 let, a imam i pravoga gemista ak nisi znal, kaj si bil na bike-race utrkama, mogel si se javiti sredili bi ti kartu
dali slucajno tko od alfista dolazi na MESAP 2010 od 18-20.06, ako je, onda je pozvan na fini gemistek onak rosnato mrzlo zdeni ( za pajdu xarix-a naravno pice nase mladosti- COCTA ). za one koji mozda neznaju, sajam je u Nedeliscu.
Vedoo jesi ti tam na mesap-u ili : : Ja budem opičil sutra tamo
nazalost nema me ovoga ljeta tam jer imam neke pregovore koje nemrem prebaciti na drugi termin, ajde nikaj zato na ljeto bude isto zdenih gemist dosta